Skocz do zawartości
  • 0

Tag działa... połowicznie - nietypowy problem


Xayanix
 Udostępnij

Pytanie

Witajcie,

mam skrypt który ustawia tag przy on join: i tag jest widoczny tylko pół sekundy po zalogowaniu po czym znika.

 

SS:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
 

Po czym znika:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
 

Pluginy:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

7 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

  • 0

Spróbuj dać wait 5 seconds. Może AuthMe po prostu przywraca stary nick?
 

on command /login:    trigger:    	{gildie::%player%::status} isn't false:      	  set player's tag to "&8[&6%{gildie::%player%::tag}%&8]&f "	    else:      	  set player's tag to "&8[&a----&8]&f "
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • 0

Nie pomogło, po każdym wejściu do gry wyświetla tag na jakieś pół sekundy po czym znika.

 

Dodam jeszcze, że scoreboard bukkitowy belowName też mi nie działa i to może mieć z tym związek.

Próbowałem wieleee silników.

 

 

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

 A po pół sekundy znika.

Edytowane przez Xayanix
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...