ByczekTV 95 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Czy ktoś posiada fajną, miłą, i przyjemną dla oka stronę WWW na oddanie? Oczywiście pod serwer Minecraft. Fajnie byłoby, gdyby była możliwość dodawania np informacji poprzez przycisk (jakby to powiedzieć, automat xd) , ale niekoniecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Jeśli nie chcesz sie bawić, to zainstaluj sobie jakiegoś Wordpressa i z bańki. Albo wybierz coś stąd (wiem że stary review) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Wordpress + Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 8 godzin temu, Bielecki napisał: Jeśli nie chcesz sie bawić, to zainstaluj sobie jakiegoś Wordpressa i z bańki. Albo wybierz coś stąd (wiem że stary review) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! No tak, z tego co wiem to to jest łatwy w obsłudze program, który sam produkuje kod, a ja zarządzam jego wyglądem ;v? Niby fajne rozwiązanie, aczkolwiek słyszałem, że takiej fajnej, prawidłowej w kodzie strony nie zrobię, że ponoć będzie dużo błędów. To prawda? A jeżeli chciałbym np w headerz'e, gdzieś dodać np liczbę graczy online (tak wiem, że muszę połączyć serwer z mysql) , to muszę już w tedy z poziomu kodu tak zrobić, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 (edytowane) Wordpress albo Joomla to CMSy. To są silniki używane głównie do blogów, gdzie możesz napisać wpis, a silnik zajmie się resztą. Myślę, że w możesz tam edytować kod, wygląd, etc. Dla przykładu MyBB możesz zedytować bardzo dużo, grzebiąc w template'ach i tak dalej. Nie wiem jak to wygląda w CMSach, ale na pewno jest jakaś możliwość edycji. Nie rozumiem za to "fajnej, prawidłowej w kodzie strony nie zrobię, że ponoć będzie dużo błędów" - jeśli chcesz sam napisać, to próbuj, najlepiej bazuj na jakichś templatach dostępnych w internecie. Jeśli Ci się uda, to fajnie, jeśli nie, to może się czegoś przy okazji nauczysz. Edytowane 10 sierpnia 2017 przez Bielecki Missclick entera :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 5 minut temu, Bielecki napisał: Wordpress albo Joomla to CMSy. To są silniki używane głównie do blogów, gdzie możesz napisać wpis, a silnik zajmie się resztą. Myślę, że w możesz tam edytować kod, wygląd, etc. Dla przykładu MyBB możesz zedytować bardzo dużo, grzebiąc w template'ach i tak dalej. Nie wiem jak to wygląda w CMSach, ale na pewno jest jakaś możliwość edycji. Nie rozumiem za to "fajnej, prawidłowej w kodzie strony nie zrobię, że ponoć będzie dużo błędów" - jeśli chcesz sam napisać, to próbuj, najlepiej bazuj na jakichś templatach dostępnych w internecie. Jeśli Ci się uda, to fajnie, jeśli nie, to może się czegoś przy okazji nauczysz. A nie ma może jakiegoś zwykłego programu, którym bym zrobił ciekawy wygląd strony, mógł swobodnie nim zarządzać? Bo jednak nie chcę używać worpdressa (o ile dobre zrozumiałem, że jest to zwykły silnik) Bo nie mniej jednak posiadam stronę na silniku MyBB, po prostu dodaje tam różne inne podstrony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bielecki 279 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 A, to o to Ci chodziło. Oczywiście że są: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! co Ci najbardziej podpasuje. Z takich programów nie korzystałem, dlatego nie moge Ci żadnego polecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 11 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! wygląda dość ciekawie. Zerknij okiem. Jak będziesz chciał wejść w link do pobrania nie klikaj na link bo dostaniesz komunikat Spoiler skopiuj link i przejdź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ByczekTV 95
Czy ktoś posiada fajną, miłą, i przyjemną dla oka stronę WWW na oddanie? Oczywiście pod serwer Minecraft.
Fajnie byłoby, gdyby była możliwość dodawania np informacji poprzez przycisk (jakby to powiedzieć, automat xd) , ale niekoniecznie.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi