Ganq 0 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś pomoże mi i poda działający skrypt na rekrutacje? Na minecraft 1.8. DZIĘKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Znalazłem dwa takie skrypty: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 Powiedz mi na czym ten skrypt ma polegać, wróżką nie jestem.. kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kici33 0 Opublikowano 15 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 sierpnia 2017 tak jak kolega wyżej na czym ten skrypt miałby polegać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Ganq 0
Witam serdecznie mam pytanie czy ktoś pomoże mi i poda działający skrypt na rekrutacje? Na minecraft 1.8.
DZIĘKI
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi