lolski12 0 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) szukam technika ktory ogarnie mi pluginy technik musi tez miec skype i duzo grac kto chetny zapraszac na skype lolski12 tlo cs go i napis lolski12 Edytowane 7 sierpnia 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 Ile płacisz za plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolski12 0 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 (edytowane) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nic Formatowanie //Michma Edytowane 8 sierpnia 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 XD to powodzenia w szukaniu technika xD kapi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 718 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 49 minut temu, lolski12 napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! nic Formatowanie //Michma Zgłaszam się. To jest kod który napisałem za twoją "zapłate". public Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 (edytowane) 35 minut temu, Ixidi napisał: Zgłaszam się. To jest kod który napisałem za twoją "zapłate". public Ja bym mu nawet IDE nie otworzył (wiem że ty też nie otwierałeś IDE a tylko napisałeś public ) Tak BTW. Za darmo to możesz dostać w mordę na ulicy ... Edytowane 8 sierpnia 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warchamer12 20 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 55 minut temu, McKoxu napisał: Ja bym mu nawet IDE nie otworzył (wiem że ty też nie otwierałeś IDE a tylko napisałeś public ) Tak BTW. Za darmo to możesz dostać w mordę na ulicy ... Przyłącze się do tego i odpowiem na to ostatnie ze za darmo to nawet w mordę nie można teraz dostać tylko trzeba zapłacić Jeżeli chodzi o tego typka który szuka technika poleciłbym mu zapłacić za to bo inaczej nikogo nie znajdzie . ( To jest tylko moja opinia ) MrFadooPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 4 minuty temu, warchamer12 napisał: Przyłącze się do tego i odpowiem na to ostatnie ze za darmo to nawet w mordę nie można teraz dostać tylko trzeba zapłacić Jeżeli chodzi o tego typka który szuka technika poleciłbym mu zapłacić za to bo inaczej nikogo nie znajdzie . ( To jest tylko moja opinia ) Nie stać go, wydał wszystko na swój epicki serwerek na enderchescie (jednym z gorszych płatnych hostingów) MrFadooPL i kapi. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoRap 6 Opublikowano 8 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 sierpnia 2017 Za darmo nikogo nie znajdziesz profesjonalnego , za max 10zł znajdziesz 13latka który ci pluginy "autorskie " z neta wgra :D. MrFadooPL 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapi. 332 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Zbieram na nowy komputer Płacisz mi 8 tysięcy dolarów w GTA SAN ANDRES i robie ci serwer pefaupe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Zgłaszam się, tylko jest problem nie używam skype Oczywiście za opłatą, w Polszy, Nigdzie nic nie ma za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoRap 6 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Chętny wiadomość na skype napisana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolski12 0 Opublikowano 11 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2017 20 godzin temu, RoRap napisał: Chętny wiadomość na skype napisana ty mi nic na skype nie napisales 20 godzin temu, RoRap napisał: Chętny wiadomość na skype napisana a tak wgl to podaj skype jak jestes chetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoRap 6 Opublikowano 12 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2017 8 godzin temu, lolski12 napisał: ty mi nic na skype nie napisales a tak wgl to podaj skype jak jestes chetny najwidoczniej nie tb napisałem na skype.. tak to jest znajdź igłę w stogu siana.. Mój skype heavystoner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolski12 0 Opublikowano 14 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Dnia 12.08.2017 o 02:02, RoRap napisał: najwidoczniej nie tb napisałem na skype.. tak to jest znajdź igłę w stogu siana.. Mój skype heavystoner dodalem cie na skype Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi