czesko18 0 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Pomoże ktoś w motd? pomocy nie wiem jak zrobic ze ktos wbije na server to pisze Witaj (player) odwiedzasz nas (ilosc razy) zarejestrowanych kont Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SupcioXD 37 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! zoba czy działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 czesko18 0 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 Zrobisz mi skrypt na /bc i /say zebym mial na server>? &2(&aCraftPvP&2) Dam Naj to prosta komenda command /bc,[text] coś tam dalej niepamientam Łączę //Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 6 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2017 (edytowane) # ``` POLACZENIA OGOLNE ORAZ POMYSLNE ``` on connect: add 1 to {connect::%player%} stop on join: add 1 to {successfullyconnect::%player%} send "&8» &7Witaj &6%player% &8«" to the player send "&8» &7Twoje ogolne polaczenia: &3%{connect::%player%}% &8«" to the player send "&8» &7Twoje udane polaczenia: &a%{successfullyconnect::%player%}% &8«" to the player stop # ``` POLACZENIA OGOLNE ORAZ POMYSLNE ``` # ``` BROADCAST ``` command /broadcast [<text>]: description: Ogloszenia dla wszystkich graczy. aliases: /bc, /say, /ebroadcast, /ebc, /esay # uhuhu prawie jak moj nick ^_^ permission: esej.broadcast.use permission message: &cNie posiadasz odpowiednich uprawnien trigger: if argument is set: broadcast "{@tag} %argument%" send "&8» &aPomyslnie &7wyslano ogloszenie" to the player else: send "&8» &4Blad: &7Aby uzyc wpisz &c/broadcast &4<wiadomosc>" to the player stop # ``` BROADCAST ``` Edytowane 6 sierpnia 2017 przez esej czesko18 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
czesko18 0
Pomoże ktoś w motd?
pomocy nie wiem jak zrobic ze ktos wbije na server to pisze Witaj (player) odwiedzasz nas (ilosc razy) zarejestrowanych kont
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi