Nieaktywny Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Witam, Jestem w trakcie tworzenia skryptu Anti-Cheat. Chcę, żeby on miał wiele opcji i był przydatny. Przechodząc do rzeczy, chcę zrobić skrypt, który gdy uderzymy gracza, a go nie odrzuci, ma wysłać wiadomość do użytkowników z opem. Zależy mi na tym. Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 28 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 on damage of player: if attacker is a player: set {_loc::%victim%} to location of victim wait 0.5 ticks set {_loc1::%victim%} to location of victim if {_loc::%victim%} is {_loc1::%victim%}: loop all players: if loop-player is op: send " Gracz %victim% ma antyknocka" to loop-player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 29 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 Dziękuję bardzo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 29 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam,
Jestem w trakcie tworzenia skryptu Anti-Cheat. Chcę, żeby on miał wiele opcji i był przydatny. Przechodząc do rzeczy, chcę zrobić skrypt, który gdy uderzymy gracza, a go nie odrzuci, ma wysłać wiadomość do użytkowników z opem. Zależy mi na tym.
Pozdrawiam i liczę na szybką pomoc
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi