sworip 50 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Wiem że ten sk jest łatwy ale cały czas mi coś nie działa xd Najwidoczniej jest dla mnie za prosty Chodzi mi o to by była komenda. /akumulator [ilość] [gracz] Komenda ta ma zamiar dawać graczowi z arg 2 tyle slimeballi z fortuna 10 ile jest podane w arg 1 Nie mam zbytnio czasu więc z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 options: item: slimeball with fortune 10 command /akumulator [<player>] [<number>] trigger: player-argument is set: player-argument is online: number-argument is set: add number-argument {@item} to the player-argument send "&8» &aGotowe! &6Pomyslnie &adodano &6przedmiot &7do ekwipunku. &8(&3%player-argument&8)" to the player stop else: send "&8» &cPodaj ilosc" to the player else: send "&4ERROR: &cPlayer is offline" to the player else: send "&8» &cWhere is the nickname of the player? ..." to the player kosa212 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 26 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 14 godzin temu, esej napisał: options: item: slimeball with fortune 10 command /akumulator [<player>] [<number>] trigger: player-argument is set: player-argument is online: number-argument is set: add number-argument {@item} to the player-argument send "&8» &aGotowe! &6Pomyslnie &adodano &6przedmiot &7do ekwipunku. &8(&3%player-argument&8)" to the player stop else: send "&8» &cPodaj ilosc" to the player else: send "&4ERROR: &cPlayer is offline" to the player else: send "&8» &cWhere is the nickname of the player? ..." to the player Nie działa mi coś z tym add'em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 command /akumulator [<integer>] [<player>]: if arg 1 is set: if arg 2 is set: if arg 2 is online: give arg-1 slimeball with fortune 10 to arg-2 else: send "Podany gracz nie jest online!" else: send "Nie podales nicku gracza!" else: send "Nie podales ilosc !" /\ 1 wersja, może być źle wytabowana i nie jestem pewien czy działa ;/ command /akumulator [<integer>] [<player>]: if arg 1 is set: if arg 2 is set: if arg 2 is online: loop arg-1 times: give 1 slimeball with fortune 10 to arg-2 else: send "Podany gracz nie jest online!" else: send "Nie podales nicku gracza!" else: send "Nie podales ilosc !" /\ 2 wersja, może też być źle wytabowana i jest mniej wydajniejsza ;/ Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 26 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 @McKoxu Ta linijka nie działa give arg-1 slimeball with fortune 10 named "&3Akumulator Many" to arg-2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Teraz, sworip napisał: @McKoxu Ta linijka nie działa give arg-1 slimeball with fortune 10 named "&3Akumulator Many" to arg-2 To spróbuj użyć tego mniej wydajnego kodu ;p Allows 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 26 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Wiem że ten sk jest łatwy ale cały czas mi coś nie działa xd Najwidoczniej jest dla mnie za prosty
Chodzi mi o to by była komenda.
/akumulator [ilość] [gracz]
Komenda ta ma zamiar dawać graczowi z arg 2 tyle slimeballi z fortuna 10 ile jest podane w arg 1
Nie mam zbytnio czasu więc z góry dziękuje
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi