KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) Witam, nie wiem czy źle "spacjuje" czy co, ale sypie błędy. Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Config.yml: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Błędy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wersja: 1.8.8 Błędów w skrypcie nie ma. Wyczytuje tylko "COBBLEX". Edytowane 24 lipca 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MrPatryk07 45 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 "java.io.IOException: System nie mo┐e odnalečŠ okreťlonej ťcie┐ki" podałeś "plugins/MineCast-OS/config.yml" a moze daj "/plugins/MineCast-OS/config.yml" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 24 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) TEMAT DO ZAMKNIĘCIA, ZROBIŁEM LITERÓWKĘ W URL. - Idiota ze mnie. Edytowane 24 lipca 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Ewald Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
KrejzolekPRO 598
Witam, nie wiem czy źle "spacjuje" czy co, ale sypie błędy.
Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Config.yml: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Błędy: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Wersja: 1.8.8
Błędów w skrypcie nie ma. Wyczytuje tylko "COBBLEX".
Edytowane przez KrejzolekPROOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi