Witam potrzebuje skryptu na teleportowanie tak jak do wiezienia wiem napiszecie ze na necie jest tego dużo i za nim tu napisałem sprawdzałem albo nie czytało innych ludzi poza mną albo tepało wszystkich graczy a nie 1 co potrzebuje
komendy /ustawwiezienie czy /setwiezienie czy jak to nazwiecie chodzi o to ze to wpisać w miejsce gdzie chce gracza tepnąć
komendy /ustawwyjscie czy /setlobby aby tam teleportowało ludzi po karze
I teraz najtrudniejsze ;( ci nie działało na tych .sk co sprawdzałem
Komenda /wiezienie <Gracz> <Powód> potem po wpisaniu /wolny nick tepało na /setlobby
i komenda /wolny <nick> czy jak sobie to nazwiecie i po wpisaniu tej komendy wypuszczało gracza do tego lobby i tyle cały .sk da sie coś takiego napisać ?
jeśli tak to bardzo prosze o pomoc z góry dziękuję i wszystko może być pod 1 permisje np "kara.admin " z góry dziękuję
Pytanie
MarLozTV 3
Witam potrzebuje skryptu na teleportowanie tak jak do wiezienia wiem napiszecie ze na necie jest tego dużo i za nim tu napisałem sprawdzałem albo nie czytało innych ludzi poza mną albo tepało wszystkich graczy a nie 1 co potrzebuje
i po wpisaniu tej komendy wypuszczało gracza do tego lobby i tyle cały .sk da sie coś takiego napisać ?
Edytowane przez MarLozTVkomendy /ustawwiezienie czy /setwiezienie czy jak to nazwiecie chodzi o to ze to wpisać w miejsce gdzie chce gracza tepnąć
komendy /ustawwyjscie czy /setlobby aby tam teleportowało ludzi po karze
I teraz najtrudniejsze ;( ci nie działało na tych .sk co sprawdzałem
Komenda /wiezienie <Gracz> <Powód> potem po wpisaniu /wolny nick tepało na /setlobby
i komenda /wolny <nick> czy jak sobie to nazwiecie
jeśli tak to bardzo prosze o pomoc z góry dziękuję i wszystko może być pod 1 permisje np "kara.admin " z góry dziękuję
https://skript.pl/temat/20202-wiezienie/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi