Skocz do zawartości
  • 0

/wiezienie

MarLozTV

Pytanie

Witam potrzebuje skryptu na teleportowanie tak jak do wiezienia wiem napiszecie ze na necie jest tego dużo i za nim tu napisałem sprawdzałem albo nie czytało innych ludzi poza mną albo tepało wszystkich graczy a nie 1 co potrzebuje 

komendy /ustawwiezienie czy /setwiezienie czy jak to nazwiecie chodzi o to ze to wpisać w miejsce gdzie chce gracza tepnąć 
komendy /ustawwyjscie czy /setlobby aby tam teleportowało ludzi po karze 
I teraz najtrudniejsze ;( ci nie działało na tych .sk co sprawdzałem 
Komenda /wiezienie <Gracz>  <Powód>   potem po wpisaniu /wolny nick tepało na  /setlobby 
i komenda /wolny <nick> czy jak sobie to nazwiecie ;) i po wpisaniu tej komendy wypuszczało gracza do tego lobby i tyle cały .sk da sie coś takiego napisać ? 
jeśli tak to bardzo prosze o pomoc z góry dziękuję i wszystko może być pod 1 permisje np "kara.admin " z góry dziękuję

Edytowane przez MarLozTV
https://skript.pl/temat/20202-wiezienie/

4 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
11 godzin temu, knugi napisał:

;) własnie twój skrypt mi się spodobał i to on mnie zainspirował aby na serwerze coś takiego zrobić tylko nie wiem na 1.7.10 jak go wgrałem błędu nie miał wszystko się ustawiało ale nie czytało graczy jak wkładałem siebie do więzienia to dało a jak wpisałem jakiegoś gracza pisało cały czas napisz poprawni nick gracza 

11 godzin temu, SayJacoB napisał:

Gotowe, liczę na like trochę to pisałem:

Kliknij tutaj!

Nie testowane, jeśli są jakieś błędy to podaj, postaram się je naprawić ;)

Własnie o to mi chodziło pięknie działa dziękuję ! 

https://skript.pl/temat/20202-wiezienie/#findComment-137026

Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...