Skocz do zawartości

Wiele autorskich pluginów na serwer easyhc

Activson_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dnia 22.07.2017 o 11:06, krycha220 ツ napisał:

Witam, mam do sprzedania pluginy, które pokazane są na tym filmie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Ale wiesz, że sprzedawanie cudzej własności jest nielegalne? A daje swoją głowę, że nie stworzyłeś tych wszystkich pluginów.

Dnia 22.07.2017 o 11:06, krycha220 ツ napisał:

Witam, mam do sprzedania pluginy, które pokazane są na tym filmie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Trochę drogo, 10 zł za setranka ? Takie coś można napisać w max godzinę jeśli tam jest setrank na jakiś czas ...

Edytowane przez McKoxu

6 godzin temu, McKoxu napisał:

Trochę drogo, 10 zł za setranka ? Takie coś można napisać w max godzinę jeśli tam jest setrank na jakiś czas ...

Tak jest na czas: godziny,minuty,sekundy. Jak ktos nie potrafi napisać setranka to zawsze moze go kupic.

12 godzin temu, Wizzard napisał:

Ale wiesz, że sprzedawanie cudzej własności jest nielegalne? A daje swoją głowę, że nie stworzyłeś tych wszystkich pluginów.

Przykro mi ale nie masz racji.

19 godzin temu, McKoxu napisał:

Drogo? Chyba tylko w Polsce. W przeliczeniu za 10 zł osoby nie z Polski ci IDE nie otworzą nawet.

Edytowane przez Nieaktywny

7 godzin temu, Jaqobb napisał:

Drogo? Chyba tylko w Polsce. W przeliczeniu za 10 zł osoby nie z Polski ci IDE nie otworzą nawet.

A czy ja tu mówię o osobach z zagranicy ? Raczej on jest polakiem ;---;

Edytowane przez McKoxu

Dnia 24.07.2017 o 16:35, McKoxu napisał:

Po co komu setrank jak rangi na czas można dawać poprzez permissionsex. Jakoś nie widzę tam autorskich pluginów, każdy z podanych z łatwością można pobrać za darmo z internetu. 

Godzinę temu, SebxteR napisał:

Po co komu setrank jak rangi na czas można dawać poprzez permissionsex. Jakoś nie widzę tam autorskich pluginów, każdy z podanych z łatwością można pobrać za darmo z internetu. 

Jeżeli ktoś nie ptorzebuje setranka to go nie bierze lol? Nie robie łaski, że ktoś ma koniecznie to kupić. Skoro nie ma autorskich pluginów (all są) to znajdz mi takie same poprosze link chociaż do JEDNEGO.

45 minut temu, krycha220 ツ napisał:

Jeżeli ktoś nie ptorzebuje setranka to go nie bierze lol? Nie robie łaski, że ktoś ma koniecznie to kupić. Skoro nie ma autorskich pluginów (all są) to znajdz mi takie same poprosze link chociaż do JEDNEGO.

Pierwszy z listy: Drop Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

To, że sam stworzyłeś te pluginy, nie znaczy, że są autorskie, ponieważ już ktoś to kiedyś zrealizował i nie są to twoje pomysły, to tak jakbym ja od podstaw stworzył grę GTA V i nazwał ją autorską.

Dnia 25.07.2017 o 21:49, SebxteR napisał:

Pierwszy z listy: Drop Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

To, że sam stworzyłeś te pluginy, nie znaczy, że są autorskie, ponieważ już ktoś to kiedyś zrealizował i nie są to twoje pomysły, to tak jakbym ja od podstaw stworzył grę GTA V i nazwał ją autorską.

Otherdrops jest taki 2/10 ;/ Nawet "jego" plugin jest lepszy ;/ Jego dałem  w cudzysłowie gdyż nie mam 100% pewności że są to twoje pluuginy ;p

Do @krycha220 ツ:

A jak mam serwer ultramegahipergigadrop to nie mogę użyć tych pluginów ? :kappa: 

Edytowane przez McKoxu

Dnia 25.07.2017 o 22:28, McKoxu napisał:

Otherdrops jest taki 2/10 ;/ Nawet "jego" plugin jest lepszy ;/ Jego dałem  w cudzysłowie gdyż nie mam 100% pewności że są to twoje pluuginy ;p

Do @krycha220 ツ:

A jak mam serwer ultramegahipergigadrop to nie mogę użyć tych pluginów ? :kappa: 

Jasne, że możesz :D

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Jakoś zbyt autorsko nie wyglądają te pluginy, a nawet jeśli są "autorskie" to nie są to Twoje pluginy.

Po za tym ogólnie zniechęca mnie sam film. Raczej 37 łapek w dół i 19 w góre to zapewne nie są jakieś dobre wyniki :( 

Edytowane przez Polski Sześcian

12 minut temu, Polski Sześcian napisał:

Jakoś zbyt autorsko nie wyglądają te pluginy, a nawet jeśli są "autorskie" to nie są to Twoje pluginy.

Po za tym ogólnie zniechęca mnie sam film. Raczej 37 łapek w dół i 19 w góre to zapewne nie są jakieś dobre wyniki :( 

niestety ale większość moich filmów to pluginy ktore sprzedaje a ludziom sie nie podoba co do pluginów moge ci wyslac kilka ssów kodu

14 godzin temu, Bielecki napisał:

/pex user <gracz> group add <grupa> "" 7d

Takie samo zdanie jak poprzednicy - to wszystko można znaleźć w necie.

Hahahaha... Powiem tyle,  to nie działało tak :P 

Jest komenda /pex user <gracz> group add <grupa> <CZAS W SEKUNDACH>

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...