Activson_ 1 Opublikowano 22 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2017 (edytowane) Witam, mam do sprzedania pluginy, które pokazane są na tym filmie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 14 sierpnia 2017 przez Ewald Polski Sześcian i Peridot 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Dnia 22.07.2017 o 11:06, krycha220 ツ napisał: Witam, mam do sprzedania pluginy, które pokazane są na tym filmie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ale wiesz, że sprzedawanie cudzej własności jest nielegalne? A daje swoją głowę, że nie stworzyłeś tych wszystkich pluginów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 24 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 (edytowane) Dnia 22.07.2017 o 11:06, krycha220 ツ napisał: Witam, mam do sprzedania pluginy, które pokazane są na tym filmie: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Trochę drogo, 10 zł za setranka ? Takie coś można napisać w max godzinę jeśli tam jest setrank na jakiś czas ... Edytowane 24 lipca 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Activson_ 1 Opublikowano 24 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 6 godzin temu, McKoxu napisał: Trochę drogo, 10 zł za setranka ? Takie coś można napisać w max godzinę jeśli tam jest setrank na jakiś czas ... Tak jest na czas: godziny,minuty,sekundy. Jak ktos nie potrafi napisać setranka to zawsze moze go kupic. 12 godzin temu, Wizzard napisał: Ale wiesz, że sprzedawanie cudzej własności jest nielegalne? A daje swoją głowę, że nie stworzyłeś tych wszystkich pluginów. Przykro mi ale nie masz racji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) 19 godzin temu, McKoxu napisał: Trochę drogo, 10 zł za setranka ? Takie coś można napisać w max godzinę jeśli tam jest setrank na jakiś czas ... Drogo? Chyba tylko w Polsce. W przeliczeniu za 10 zł osoby nie z Polski ci IDE nie otworzą nawet. Edytowane 25 lipca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) 7 godzin temu, Jaqobb napisał: Drogo? Chyba tylko w Polsce. W przeliczeniu za 10 zł osoby nie z Polski ci IDE nie otworzą nawet. A czy ja tu mówię o osobach z zagranicy ? Raczej on jest polakiem ;---; Edytowane 25 lipca 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Dnia 24.07.2017 o 16:35, McKoxu napisał: Trochę drogo, 10 zł za setranka ? Takie coś można napisać w max godzinę jeśli tam jest setrank na jakiś czas ... Po co komu setrank jak rangi na czas można dawać poprzez permissionsex. Jakoś nie widzę tam autorskich pluginów, każdy z podanych z łatwością można pobrać za darmo z internetu. Bielecki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 1 minutę temu, SebxteR napisał: Po co komu setrank jak rangi na czas można dawać poprzez permissionsex. Jakoś nie widzę tam autorskich pluginów, każdy z podanych z łatwością można pobrać za darmo z internetu. Niby jak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) Teraz, McKoxu napisał: Niby jak ? Wystarczy poszukać w internecie Z tego co mi wiadomo od kilku lat jest już taka opcja. Edytowane 25 lipca 2017 przez SebxteR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Activson_ 1 Opublikowano 25 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 Godzinę temu, SebxteR napisał: Po co komu setrank jak rangi na czas można dawać poprzez permissionsex. Jakoś nie widzę tam autorskich pluginów, każdy z podanych z łatwością można pobrać za darmo z internetu. Jeżeli ktoś nie ptorzebuje setranka to go nie bierze lol? Nie robie łaski, że ktoś ma koniecznie to kupić. Skoro nie ma autorskich pluginów (all są) to znajdz mi takie same poprosze link chociaż do JEDNEGO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SebxteR 213 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 45 minut temu, krycha220 ツ napisał: Jeżeli ktoś nie ptorzebuje setranka to go nie bierze lol? Nie robie łaski, że ktoś ma koniecznie to kupić. Skoro nie ma autorskich pluginów (all są) to znajdz mi takie same poprosze link chociaż do JEDNEGO. Pierwszy z listy: Drop Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To, że sam stworzyłeś te pluginy, nie znaczy, że są autorskie, ponieważ już ktoś to kiedyś zrealizował i nie są to twoje pomysły, to tak jakbym ja od podstaw stworzył grę GTA V i nazwał ją autorską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 25 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2017 (edytowane) Dnia 25.07.2017 o 21:49, SebxteR napisał: Pierwszy z listy: Drop Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To, że sam stworzyłeś te pluginy, nie znaczy, że są autorskie, ponieważ już ktoś to kiedyś zrealizował i nie są to twoje pomysły, to tak jakbym ja od podstaw stworzył grę GTA V i nazwał ją autorską. Otherdrops jest taki 2/10 ;/ Nawet "jego" plugin jest lepszy ;/ Jego dałem w cudzysłowie gdyż nie mam 100% pewności że są to twoje pluuginy ;p Do @krycha220 ツ: A jak mam serwer ultramegahipergigadrop to nie mogę użyć tych pluginów ? Edytowane 27 lipca 2017 przez McKoxu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Activson_ 1 Opublikowano 28 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2017 Dnia 25.07.2017 o 22:28, McKoxu napisał: Otherdrops jest taki 2/10 ;/ Nawet "jego" plugin jest lepszy ;/ Jego dałem w cudzysłowie gdyż nie mam 100% pewności że są to twoje pluuginy ;p Do @krycha220 ツ: A jak mam serwer ultramegahipergigadrop to nie mogę użyć tych pluginów ? Jasne, że możesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 14 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 (edytowane) Jakoś zbyt autorsko nie wyglądają te pluginy, a nawet jeśli są "autorskie" to nie są to Twoje pluginy. Po za tym ogólnie zniechęca mnie sam film. Raczej 37 łapek w dół i 19 w góre to zapewne nie są jakieś dobre wyniki Edytowane 25 sierpnia 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Activson_ 1 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 12 minut temu, Polski Sześcian napisał: Jakoś zbyt autorsko nie wyglądają te pluginy, a nawet jeśli są "autorskie" to nie są to Twoje pluginy. Po za tym ogólnie zniechęca mnie sam film. Raczej 37 łapek w dół i 19 w góre to zapewne nie są jakieś dobre wyniki niestety ale większość moich filmów to pluginy ktore sprzedaje a ludziom sie nie podoba co do pluginów moge ci wyslac kilka ssów kodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 Nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 25 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2017 17 minut temu, krycha220 ツ napisał: niestety ale większość moich filmów to pluginy ktore sprzedaje a ludziom sie nie podoba co do pluginów moge ci wyslac kilka ssów kodu To daj je tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 Dnia 25.07.2017 o 19:44, McKoxu napisał: Niby jak ? /pex user <gracz> group add <grupa> "" 7d Takie samo zdanie jak poprzednicy - to wszystko można znaleźć w necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 93 Opublikowano 28 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2017 14 godzin temu, Bielecki napisał: /pex user <gracz> group add <grupa> "" 7d Takie samo zdanie jak poprzednicy - to wszystko można znaleźć w necie. Hahahaha... Powiem tyle, to nie działało tak Jest komenda /pex user <gracz> group add <grupa> <CZAS W SEKUNDACH> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi