Bielecki 279 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 (edytowane) FOXLANDS.PL Serwerownia Foxlands to połączenie serwerów Foxlands.pl, WitcherFight.pl oraz CrystalCraft.com.pl.Zapraszamy z wersji 1.8.x - 1.12IP: Foxlands.pl Obecnie otwarty jest serwer Creative, który ostatnio zaktualizowaliśmy do 1.12 (nowe bloki!). Zapraszamy również na nasz podserwer PvP! Z czasem będziemy otwierać kolejne tryby gry - Seablock, Skyblock oraz FB + SV. Serwer Creative: Serwer PvP: Serwery tworzy zgrana ekipa utalentowanych ludzi. Doskonała kombinacja zarówno autorskich pluginów jak i dobrej konfiguracji dobrze wam znanych publicznych pluginów sprawia, że serwer ten jest unikalny. Gwarantujemy dobrą zabawę i miłą atmosferę. Dostępna jest już rejestracja na forum: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zapraszamy również do odwiedzenia naszej strony internetowej: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Serdecznie zapraszamy Edytowane 26 lipca 2017 przez Ewald JakZwykle i bopke 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrejzolekPRO 599 Opublikowano 19 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 Prezentacja w ogóle nie zachęca do gry. Jeden screenshot to kompletnie za mało. Czasami trzeba zainwestować, żeby coś dostać. kusko321 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 19 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 lipca 2017 @KrejzolekPRO dzięki za opinię! Teraz niestety nie mam jak wstawić więcej zdjęć, ponieważ jestem w pracy, ale jak tylko wrócę do domu, zaktualizuję prezentację. Czy masz jeszcze jakieś uwagi, co mógłbym poprawić? Chętnie wysłucham. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Babciak 0 Opublikowano 23 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2017 Mnie tez sie jak narazie serwer nie podoba. DOdam tylko smiech na sali taki macie serwerek pare miesiecy temu był serwer o nazwie craftbest i oni to wszystko sciagneli dowodzik, że był taki: A można wejść i zobaczyc, że oni maja to samo pozdro Bielecki hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 24 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2017 Dnia 23.07.2017 o 20:11, Babciak napisał: Mnie tez sie jak narazie serwer nie podoba. DOdam tylko smiech na sali taki macie serwerek pare miesiecy temu był serwer o nazwie craftbest i oni to wszystko sciagneli dowodzik, że był taki: A można wejść i zobaczyc, że oni maja to samo pozdro Bielecki hehe. Ale z Ciebie śmieszek. Fajnie, że mamy prawa autorskie do tej mapy, bo sami ją budowaliśmy, a ten serwer o którym mówisz już nie istnieje A jak tam Twoje wchodzenie z VPNów? Nie znudziło ci sie jeszcze? Za twoje zachowanie nie wejdziesz na serwer i już ja o to zadbam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 29 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 (edytowane) Przepraszam, bo nie rozumiem? Serwery są wyraźnie oznaczone jako wyłączone: FB+SV jest włączony, ponieważ nad tym trybem aktualnie pracujemy. Czy Tobie pozostałe pokazują się jako online? Edytowane 29 lipca 2017 przez Bielecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bielecki 279 Opublikowano 29 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2017 (edytowane) Słuszna uwaga. Powinienem pomyśleć o tym wcześniej. Tabliczki informujące o tym są już na lobby Edytowane 29 lipca 2017 przez Bielecki Kamcior250 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xPrzemoo 4 Opublikowano 30 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 lipca 2017 Prezentacja zapowiada się ładnie. Chętnie wbije i zobaczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varter 65 Opublikowano 7 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 sierpnia 2017 (edytowane) Podoba mi się w tej prezentacji kilka rzeczy, Jednak przejdźmy do serwera. W pełni nie mogę to ocenić, bo jeszcze na nim nie byłem. Jednak ze screenow widze, że serwer zapowiada się fajnie. Jak będę miał czas wbije Edit: Nie podoba mi się ze screenow to, że nie widzę żadnych autorskich trybów. Czyli np Islandsurvival (nie kopiuj) Edytowane 7 sierpnia 2017 przez Varter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi