vaxuuuu 0 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 (edytowane) Witajcie! Pewnie mnie nie znacie ,ale to nie ważne. Też będę wam wstawiał skrypty rózne różniste ,lecz mam pytanie Tworze skrypt na OX (Nie skomplikowany bo jestem na "podstawowym" stopniu ogarniania skryptów noo można tak powiedzieć. Tak czy inaczej.. Wiecie może jak zrobić żeby po wpisaniu komendy teleportowało na wyznaczone kordy? Wiem że może to być łatwe Tyle że tak jak wspomniałem UP Zaczynam Z góry dzięki! Edytowane 14 lipca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Command /ustawwarp: (Tab)permission: ustawienie.warp (Tab) permission message: Nie masz permisji do tej komendy (Tab) Trigger: (Tab) (Tab) send "Ustawiłes miejsce!" to player (Tab) (Tab) set {warp.%player%} to location of player Command /tepaj: (Tab) permission: tepaj.warp (Tab) permission message:Nie masz permisji do tej komendy (Tab)Trigger: (Tab) (Tab) teleport player to {warp.%player%} vaxuuuu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vaxuuuu 0 Opublikowano 14 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 (edytowane) Dzięki za pomoc edit Wiesz moze dlaczego gracz nie moze uzyc komendy? na teleportacje? Edytowane 14 lipca 2017 przez vaxuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Meksa 88 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 9 minut temu, vaxuuuu napisał: Dzięki za pomoc edit Wiesz moze dlaczego gracz nie moze uzyc komendy? na teleportacje? Musi mieć permisje tepaj.warp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 3 godziny temu, Meksa napisał: Command /ustawwarp: (Tab)permission: ustawienie.warp (Tab) permission message: Nie masz permisji do tej komendy (Tab) Trigger: (Tab) (Tab) send "Ustawiłes miejsce!" to player (Tab) (Tab) set {warp.%player%} to location of player Command /tepaj: (Tab) permission: tepaj.warp (Tab) permission message:Nie masz permisji do tej komendy (Tab)Trigger: (Tab) (Tab) teleport player to {warp.%player%} według mnie to nie zadziała, ponieważ w zmiennej jest %player%. To tej zmiennej można użyć na komendę /sethome. Command /ustawwarp: permission: ustawienie.warp permission message: Nie masz permisji do tej komendy Trigger: send "Ustawiłes miejsce!" to player set {warp::1} to location of player Command /tepaj: permission: tepaj.warp permission message:Nie masz permisji do tej komendy Trigger: teleport player to {warp::1} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KGaZ 28 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 @vaxuuu sprawdź mój sk na warpy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 vaxuuuu 0 Opublikowano 14 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 3 godziny temu, KGaZ napisał: @vaxuuu sprawdź mój sk na warpy Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Nie korzystam z gotowców 5 godzin temu, ByczekTV napisał: według mnie to nie zadziała, ponieważ w zmiennej jest %player%. To tej zmiennej można użyć na komendę /sethome. Command /ustawwarp: permission: ustawienie.warp permission message: Nie masz permisji do tej komendy Trigger: send "Ustawiłes miejsce!" to player set {warp::1} to location of player Command /tepaj: permission: tepaj.warp permission message:Nie masz permisji do tej komendy Trigger: teleport player to {warp::1} Zadziała zadziała i zadziałało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
vaxuuuu 0
Witajcie! Pewnie mnie nie znacie ,ale to nie ważne.
Też będę wam wstawiał skrypty rózne różniste ,lecz mam pytanie
Tworze skrypt na OX (Nie skomplikowany bo jestem na "podstawowym" stopniu ogarniania skryptów noo można tak powiedzieć.
Tak czy inaczej.. Wiecie może jak zrobić żeby po wpisaniu komendy teleportowało na wyznaczone kordy? Wiem że może to być łatwe
Tyle że tak jak wspomniałem UP Zaczynam
Z góry dzięki!
Edytowane przez Michma1707Odnośnik do komentarza
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi