bojawiem55 11 Opublikowano 13 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 lipca 2017 (edytowane) Edytowane 21 lipca 2017 przez Ewald Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Mam sam sie domyslac co to za tryb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 507 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Godzinę temu, Mine1998 napisał: Mam sam sie domyslac co to za tryb? Pewnie kolejny Iźihc, jest ich znacznie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 (edytowane) 13 godzin temu, McKoxu napisał: Pewnie kolejny Iźihc, jest ich znacznie za mało Może jest to easyhc, ale taki, którego Ty nie zorbisz Zrób taki sam, to przyznam Ci absolutną rację, że EasyHC to [ciach] //Michma --------------------- Co do serwera.. Jak pisałem w reklamie @megabeka, serwer polecam bardzo - gram na nim od kilku edycji, serwer posiada lobby, autorskie pluginy. W swoim czasie będzie więcej trybów. PS. @McKoxu ten serwer ma więcej osób na samym starcie, niż Ty w ciągu całego dnia byś miał --------- Ponadto @bojawiem55 ma doświadczenie, co można wywnioskować po tym: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Te wszystkie strony należą do niego Edytowane 14 lipca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koveek 34 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 (edytowane) Słaba prezentacja... Myślałem, że prezentacje są robione po to, aby czegoś się dowiedzieć o serwerze, ale najwidoczniej się pomyliłem. Z samej prezentacji nie dowiedziałem się niczego TRYB, WERSJA GRY, SCREENSHOTY? A w sumie na co to komu, na pewno na coś nam się przyda potwierdzenie, że na serwerze który nawet nie wystartował jest dobra atmosfera, proszę was... Edytowane 14 lipca 2017 przez koveek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 To trzeba umieć się zabezpieczyć. To nie mój sklep, gdybym potrzebował to sam bym sobie go napisał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheDedi 0 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Serwer nawet ujdzie, z tego co wiem na nowej edycji znikną lagi. Rozgrywka na tym serwerze poza tym stoi na wysokim poziomie, przyjemnie się gra. Pliki są dopracowane i wszystko jest jak powinno być, nie wiem w czym macie problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACER0001 0 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Serwer jest Super ! Nie ma żadnych problemów Technicznych. Właściciele są bardzo mili i chętnie pomagają jak i reszta administracji. Do serwera nie ma do czego się przyczepić. Pluginy i Mapy są autorstwa administracji. Serdecznie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 [Bot: PzzE3UKYAFGd7tph Joined The Server!] Nawet dobrego antybota nie macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megabeka 184 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 2 minuty temu, Mine1998 napisał: ..... to jest tak jak spu*** sie ale nie dokońca i zrobic niedorobione dziecko kobiecie Ugięła mnie twoja historia, ale co to ma do znaczenia? Teraz, Mine1998 napisał: [Bot: PzzE3UKYAFGd7tph Joined The Server!] Nawet dobrego antybota nie macie Fajnie że jest whitelista . Fajna bociarka ,,Hackerze''. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mine1998 21 Opublikowano 14 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2017 Bo teraz uruchomiliscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 9 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia 2017 (edytowane) Dnia 14.07.2017 o 19:11, ACER0001 napisał: Serwer jest Super ! Nie ma żadnych problemów Technicznych. Właściciele są bardzo mili i chętnie pomagają jak i reszta administracji. Do serwera nie ma do czego się przyczepić. Pluginy i Mapy są autorstwa administracji. Serdecznie polecam Mówisz tak, bo jesteś modem (*) XDDDDDDD cofam poprzednią wypowiedź, bo się myliłem to po prostu *.' Rozgrywka może i przyjemna, ale administracja toksyczna, leniwa, gracze tak samo toksyczni, *. Na właściciela (jednego) Daniela, akurat nie będę gadał, on akurat jest ok. Ale reszta? (No może Firenatix jest ok <3) , (BlooMon to tylko czasami, nie pozdrawiam) A reszta to całkiem *. Konfidencą na swoich - na innych członków administracji, to raz. dwa. są mega *3. * robią - dosłownie. Jest bug od dłuższego czasu, przez który się traci itemy - tak po prostu. Gdy przyszedłem im go zgłosić to się zwyczajnie śmieli - banda *. W dodatku dodają coraz to nowszych i bardziej * helperów. Jakiś gostek , który gra pewnie z miesiąc na serwie się na mój temat wypowiadał, jest zwykłym przegrywem. Powinni ich wszystkich * nie patrząc. Powinniście posłuchać się tego co ja tu piszę, bo gram od pierwszej edycji. Najlepsza rozgrywka była kilka edycji temu, to było miodzio. A teraz? * * warte. * technika , przez co został jeden technik - który wiecznie "nie ma czasu", wiecznie nic nie robi. Ale o nim też akurat ten temat się nie będzie kręcił, bo to jest akurat co innego ;d Nie polecam ogółem. Może, jak te pizdochlasty się pozmieniają, to będę znowu polecał w 100% Usuwam wulgaryzmy //Michma Edytowane 9 sierpnia 2017 przez Michma1707 megabeka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Update450 0 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Prezentacja ładnie wykonana, jednak za mało informacji o samym serwerze, a no i jeszcze wersja 1.7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHomo 7 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Nie polecam, kolejny izihc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 4 godziny temu, TheHomo napisał: Nie polecam, kolejny izihc Może i izihc, kiedyś rozgrywka była mega, przyjemna, miodzio. Ale teraz tam jest tyle bugów, że ja wszystkich nie znam.... @megabeka daj no gg, bo nie mogę się pogodzić z twoim odejściem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheHomo 7 Opublikowano 10 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 sierpnia 2017 Tia... Mega mordko szanuje cb jak cos gg, a ten serwer niech splonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megabeka 184 Opublikowano 16 sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia 2017 Dnia 10.08.2017 o 15:32, ByczekTV napisał: Może i izihc, kiedyś rozgrywka była mega, przyjemna, miodzio. Ale teraz tam jest tyle bugów, że ja wszystkich nie znam.... @megabeka daj no gg, bo nie mogę się pogodzić z twoim odejściem ymmmm nw po co Ci ale łap 52708783 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Brak aktywności od miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 25 lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 25 lutego 2018 Ten temat został przeniesiony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi