Skocz do zawartości

[1.7-1.8][EasyHC]CraftZone.PL

bojawiem55
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, McKoxu napisał:

Pewnie kolejny Iźihc, jest ich znacznie za mało :kappa: 

Może jest to easyhc, ale taki, którego Ty nie zorbisz :kappa-mikołaj:

Zrób taki sam, to przyznam Ci absolutną rację, że EasyHC to [ciach] //Michma  :)

---------------------

Co do serwera.. Jak pisałem w reklamie @megabeka, serwer polecam bardzo - gram na nim od kilku edycji, serwer posiada lobby, autorskie pluginy.

W swoim czasie będzie więcej trybów.

PS. @McKoxu ten serwer ma więcej osób na samym starcie, niż Ty w ciągu całego dnia byś miał :kappa-mikołaj:

---------

Ponadto @bojawiem55 ma doświadczenie, co można wywnioskować po tym:

Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Te wszystkie strony należą do niego ;)

Edytowane przez Michma1707

Słaba prezentacja...

Myślałem, że prezentacje są robione po to, aby czegoś się dowiedzieć o serwerze, ale najwidoczniej się pomyliłem.

Z samej prezentacji nie dowiedziałem się niczego 

TRYB, WERSJA GRY, SCREENSHOTY?

A w sumie na co to komu, na pewno na coś nam się przyda potwierdzenie, że na serwerze który nawet nie wystartował jest dobra atmosfera, proszę was...

Edytowane przez koveek

Serwer nawet ujdzie, z tego co wiem na nowej edycji znikną lagi.

Rozgrywka na tym serwerze poza tym stoi na wysokim poziomie, przyjemnie się gra.

Pliki są dopracowane i wszystko jest jak powinno być, nie wiem w czym macie problem...

2 minuty temu, Mine1998 napisał:

.....

to jest tak jak spu*** sie ale nie dokońca i zrobic niedorobione dziecko kobiecie

Ugięła mnie twoja historia, ale co to ma do znaczenia? 

Teraz, Mine1998 napisał:
[Bot: PzzE3UKYAFGd7tph Joined The Server!]

Nawet dobrego antybota nie macie

Fajnie że jest whitelista :P. Fajna bociarka ,,Hackerze''.

• 3 tygodnie później...
Dnia 14.07.2017 o 19:11, ACER0001 napisał:

Serwer jest Super ! Nie ma żadnych problemów Technicznych. Właściciele są bardzo mili i chętnie pomagają jak i reszta administracji. Do serwera nie ma do czego się przyczepić. Pluginy i Mapy są autorstwa administracji. Serdecznie polecam :)

Mówisz tak, bo jesteś modem (*) XDDDDDDD

cofam poprzednią wypowiedź, bo się myliłem

to po prostu *.'

Rozgrywka może i przyjemna, ale administracja toksyczna, leniwa, gracze tak samo toksyczni, *.

Na właściciela (jednego) Daniela, akurat nie będę gadał, on akurat jest ok. Ale reszta? (No może Firenatix jest ok <3) , (BlooMon to tylko czasami, nie pozdrawiam)

A reszta to całkiem *.

Konfidencą na swoich - na innych członków administracji, to raz. dwa. są mega *3. * robią - dosłownie.

Jest bug od dłuższego czasu, przez który się traci itemy - tak po prostu. Gdy przyszedłem im go zgłosić to się zwyczajnie śmieli - banda *.

W dodatku dodają coraz to nowszych i bardziej * helperów. Jakiś gostek , który gra pewnie z miesiąc na serwie się na mój temat wypowiadał, jest zwykłym przegrywem.

Powinni ich wszystkich * nie patrząc. Powinniście posłuchać się tego co ja tu piszę, bo gram od pierwszej edycji. Najlepsza rozgrywka była kilka edycji temu, to było miodzio.

A teraz? * * warte.

* technika , przez co został jeden technik - który wiecznie "nie ma czasu", wiecznie nic nie robi. Ale o nim też akurat ten temat się nie będzie kręcił, bo to jest akurat co innego ;d

Nie polecam ogółem. Może, jak te pizdochlasty się pozmieniają, to będę znowu polecał w 100%

Usuwam wulgaryzmy //Michma

Edytowane przez Michma1707

• 6 miesięcy temu...
  • Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...