Skocz do zawartości

Banowanie/warnowanie trolli

Usunięty#3468
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc, chcialbym poprosic o dodanie do regulaminu pukntu, czy paragrafu zakazujacego trollowania, czy zwyczajne banowanie trolli. Z czasem uzytkownicy tacy jak @SzymiGaming staja sie coraz bardziej dokuczliwi. Jego posty w tematach np. 

czy

Zwyczajnie irytuja. Wiem, ze mozna zablokowac takiego uzytkownika, ale to sie mija z celem, poniewaz taki troll przeszkadza wiecej niz tylko jednemu uzytkownikowi.

2 minuty temu, Sewer napisał:

Czesc, chcialbym poprosic o dodanie do regulaminu pukntu, czy paragrafu zakazujacego trollowania, czy zwyczajne banowanie trolli. Z czasem uzytkownicy tacy jak @SzymiGaming staja sie coraz bardziej dokuczliwi. Jego posty w tematach np. 

czy

Zwyczajnie irytuja. Wiem, ze mozna zablokowac takiego uzytkownika, ale to sie mija z celem, poniewaz taki troll przeszkadza wiecej niz tylko jednemu uzytkownikowi.

Wiesz co pacz się na siebie nie jesteś wcale lepszy a PolskiSzescian oszukuje poprostu o swoim wieku i tym co umi bo obeszłem jego paczke bez maszynki i wbiłem na jego konto.

1 minutę temu, SzymiGaming napisał:

Wiesz co pacz się na siebie nie jesteś wcale lepszy a PolskiSzescian oszukuje poprostu o swoim wieku i tym co umi bo obeszłem jego paczke bez maszynki i wbiłem na jego konto.

ja nie mowie, ze jestem lepszy czy cos, ale ty ewidentnie trollujesz przy czym wprowadzasz uzytkownikow w blad piszac nielogiczne skrypty w dziale "pytania i problemy" a kiedy jakis administrator cie poprawi to pyskujesz do niego

@sworip no moze i tak, ale zobacz to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

Edytowane przez Sewer

1 minutę temu, Sewer napisał:

ja nie mowie, ze jestem lepszy czy cos, ale ty ewidentnie trollujesz przy czym wprowadzasz uzytkownikow w blad piszac nielogiczne skrypty w dziale "pytania i problemy" a kiedy jakis administrator cie poprawi to pyskujesz do niego

Chodzi ci o PoweredDragon to 2 taki jak PolskiSzescian więc sie nie dziw.

27 minut temu, Sewer napisał:

Czesc, chcialbym poprosic o dodanie do regulaminu pukntu, czy paragrafu zakazujacego trollowania

Od dawna istnieją punkty §1.1, §1.5, §1.6, często mają także zastosowanie zapisy z §2.

Propozycja zrealizowana, do zgłaszania pojedynczych użytkowników służy ten dział: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!

• Libter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...