Usunięty#3468 229 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Czesc, chcialbym poprosic o dodanie do regulaminu pukntu, czy paragrafu zakazujacego trollowania, czy zwyczajne banowanie trolli. Z czasem uzytkownicy tacy jak @SzymiGaming staja sie coraz bardziej dokuczliwi. Jego posty w tematach np. czy Zwyczajnie irytuja. Wiem, ze mozna zablokowac takiego uzytkownika, ale to sie mija z celem, poniewaz taki troll przeszkadza wiecej niz tylko jednemu uzytkownikowi. jaku49, sworip i szymuś 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiGaming 3 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 2 minuty temu, Sewer napisał: Czesc, chcialbym poprosic o dodanie do regulaminu pukntu, czy paragrafu zakazujacego trollowania, czy zwyczajne banowanie trolli. Z czasem uzytkownicy tacy jak @SzymiGaming staja sie coraz bardziej dokuczliwi. Jego posty w tematach np. czy Zwyczajnie irytuja. Wiem, ze mozna zablokowac takiego uzytkownika, ale to sie mija z celem, poniewaz taki troll przeszkadza wiecej niz tylko jednemu uzytkownikowi. Wiesz co pacz się na siebie nie jesteś wcale lepszy a PolskiSzescian oszukuje poprostu o swoim wieku i tym co umi bo obeszłem jego paczke bez maszynki i wbiłem na jego konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 @Sewer jestem za tym co napisałeś. chociaż wydaje mi się że nie którzy nie tyle co trollują co po prostu nie chcący popełnią literówkę i jej nie zobaczą. Ale dobrze że poruszyłeś ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 7 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 (edytowane) 1 minutę temu, SzymiGaming napisał: Wiesz co pacz się na siebie nie jesteś wcale lepszy a PolskiSzescian oszukuje poprostu o swoim wieku i tym co umi bo obeszłem jego paczke bez maszynki i wbiłem na jego konto. ja nie mowie, ze jestem lepszy czy cos, ale ty ewidentnie trollujesz przy czym wprowadzasz uzytkownikow w blad piszac nielogiczne skrypty w dziale "pytania i problemy" a kiedy jakis administrator cie poprawi to pyskujesz do niego @sworip no moze i tak, ale zobacz to: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Edytowane 7 lipca 2017 przez Sewer szymuś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymiGaming 3 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 1 minutę temu, Sewer napisał: ja nie mowie, ze jestem lepszy czy cos, ale ty ewidentnie trollujesz przy czym wprowadzasz uzytkownikow w blad piszac nielogiczne skrypty w dziale "pytania i problemy" a kiedy jakis administrator cie poprawi to pyskujesz do niego Chodzi ci o PoweredDragon to 2 taki jak PolskiSzescian więc sie nie dziw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sworip 50 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 @Sewer Nie ważne... xd def750 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymuś 42 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 @Sewer Dobrze napisałeś, dałeś dobry przykład tego użytkownika. Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InuXPvP 91 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 Jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1602 Opublikowano 7 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 lipca 2017 27 minut temu, Sewer napisał: Czesc, chcialbym poprosic o dodanie do regulaminu pukntu, czy paragrafu zakazujacego trollowania Od dawna istnieją punkty §1.1, §1.5, §1.6, często mają także zastosowanie zapisy z §2. Propozycja zrealizowana, do zgłaszania pojedynczych użytkowników służy ten dział: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi