grabatron 0 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 jak dać przedmiot z łapki wszystkim graczom na serwie pls pomocy podesłać komendę / scrypt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! jeżeli są errory to mi napisz grabatron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grabatron 0 Opublikowano 2 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 a np. chce rozdać shulkerową skrzynkę z itami w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 3 minuty temu, grabatron napisał: a np. chce rozdać shulkerową skrzynkę z itami w środku Wątpię, że za pomocą funkcji "z łapką" da się to zrobić. z komendą byłoby to możliwe. grabatron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 grabatron 0 Opublikowano 2 lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 znasz taką bo u mnie tak słabo z komendami Łączę //Michma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 21 minut temu, grabatron napisał: a np. chce rozdać shulkerową skrzynkę z itami w środku Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! masz skrypt. Daje skrzynke o nazwie &aShulkerowa skrzynia Chcesz to tam zmień nazwę.. Jak pomogłem daj lajka i "najlepsza odpowiedź" Łączę //Michma grabatron 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 2 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
grabatron 0
jak dać przedmiot z łapki wszystkim graczom na serwie pls pomocy podesłać komendę / scrypt
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi