jaku49 690 Opublikowano 27 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 Czy opłaca się robić serwer HardCore z dropem z ród bez gildii i innych badziewi z easyhc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LordYu 296 Opublikowano 27 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 (edytowane) Powiem Ci tak. Widziałem dziesiątki takich tematów (ciesz się że nie setki) Gdzie opis był 100% identyczny, gdzie obiecywano złote góry a dostawało się kamienie Ktoś już chciał stworzyć HC i co? Dodał stoniarki Świniarki Darmowe żarcie Startowe itemy Kity Vipy I od razu poszedł na dno, serwer postał do końca miesiąca, hosting mu go zamknął i po gościu jak i serwerze słuch zaginął #EDIT Ludzie Ja wiem że grają dzieci w ogromnym stopniu ale co za frajda jest z dostania wszystkiego od razu bez żadnego wysiłku zdobycia tego? Ja jako gracz indev, bety i wersji starych uwielbiam HC ale HC a nie wasze głupie przeróbki Edytowane 27 czerwca 2017 przez JPablo jaku49 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kapi. 332 Opublikowano 27 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2017 Zrób najpierw serwer zareklamuj go dobrze i wykorzystaj sobie ankiete na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
jaku49 690
Czy opłaca się robić serwer HardCore z dropem z ród bez gildii i innych badziewi z easyhc?
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi