Polski Sześcian 94 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) custom_server_name: HexaCord always_handle_packets: false player_limit: 100 permissions: default: - bungeecord.command.server - bungeecord.command.list admin: - bungeecord.command.alert - bungeecord.command.end - bungeecord.command.ip - bungeecord.command.reload timeout: 30000 log_commands: false online_mode: false disabled_commands: servers: Lobby: motd: '&1Just another BungeeCord - Forced Host' address: localhost:25567 restricted: false MineGlob: motd: '&1Just another BungeeCord - Forced Host' address: localhost:25568 restricted: false listeners: - query_port: 25566 motd: '&1Another Bungee server' priorities: - Lobby bind_local_address: true tab_list: GLOBAL_PING query_enabled: false host: localhost:25566 forced_hosts: pvp.md-5.net: pvp max_players: 100 tab_size: 60 ping_passthrough: false force_default_server: false ip_forward: true network_compression_threshold: 256 groups: xSquarePL: - admin JahekTV: - admin connection_throttle: 4000 stats: b4e33841-3f49-4856-a0ff-1d0f7382db76 prevent_proxy_connections: false Skonfigurowałem tak HexaCorda. I jak próbuje wejść to się pokazuje: Jaki zrobiłem błąd? Edytowane 24 czerwca 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 CCOOP 2 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) Daj spigot.yml, głównego serwera , logi bungee i server.properties. + Podaj versje bungeecord i spigotów . Spróbuj zmienić w host zamiast localhost to 0.0.0.0: Łączę //Michma Edytowane 24 czerwca 2017 przez MrWyjebka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 (edytowane) 16 godzin temu, MrWyjebka napisał: Spróbuj zmienić w host zamiast localhost to 0.0.0.0: Tak naprawdę tam jest IP serwera ale zmieniłem żeby nie było że reklama. 16 godzin temu, MrWyjebka napisał: Daj spigot.yml, głównego serwera , logi bungee i server.properties. + Podaj versje bungeecord i spigotów . Od razu powiem że w spigot.yml jest BungeeCord: true Ja nie mam BungeeCord tylko HexaCord. Najnowsza wersja. Ja mam spigoty 1.12 Edytowane 24 czerwca 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 24 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Dobra coś zrobiłem i działa LOOOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Polski Sześcian 94
custom_server_name: HexaCord
always_handle_packets: false
player_limit: 100
permissions:
default:
- bungeecord.command.server
- bungeecord.command.list
admin:
- bungeecord.command.alert
- bungeecord.command.end