xZumo11 1 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 Mam skypt na drop Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! gdy gracz zdobedzie ten artefakt z dropu to w konsoli pisza mi te argumenty give player zdobyles artefakt itp chcialbym zeby nie bulo takiego spamu w konsoli ;( Dzieki z góry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SayJacoB 44 Opublikowano 23 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2017 on break stone: chance of 0.002: give sunflower named "&6&lArtefakt" to player send "&7Gratulacje, Znalazles &6&lArtefakt!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 24 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xZumo11 1
Mam skypt na drop Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
gdy gracz zdobedzie ten artefakt z dropu to w konsoli pisza mi te argumenty give player zdobyles artefakt itp
chcialbym zeby nie bulo takiego spamu w konsoli ;(
Dzieki z góry
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi