Vineroy 63 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 (edytowane) Cześć dzisiaj pokaże wam skrypt na sprawdzanie cps'ów graczy kod:https://code.skript.pl/FOxt2VED/ w skrypcie chodzi oto aby z sprawdzić ile razy gracz kliknie w prawy przycisk myszy w czasie 10 sekund główna komenda /cps (nick) permisja do sprawdzanie cps: cps.gracza @Vineroy skrypty wstawiaj na code.skript.pl Edytowane 5 lipca 2017 przez PoweredDragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFunnyCakee 0 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 (edytowane) Skrypt fajny z chęcią skorzystam. Wstaw na code.skript.pl @xFunnyCakee na przyszłość używaj systemu zgłoszeń a nie pisz rzeczy typu "Wstaw na code.skript.pl". Traktuj to jako ostrzeżenie słowne //Michma Edytowane 5 lipca 2017 przez Michma1707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polski Sześcian 94 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 Krótki ten skrypt, lecz chyba jeszcze takiego nie widziałem na forum... Ale za bardzo to się tu nie popisałeś. Skrypt strasznie krótki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByczekTV 95 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 on click? wydaje mi się, że on click odpowiada za klikanie i LPM i PPM on rightclick - RIGHT-PRAWY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoweredDragon 1016 Opublikowano 5 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 lipca 2017 on click odpowiada za dowolne kliknięcie, zalecałbym poprawę tego. On rightclick za kliknięcie PPM, on leftclick za LPM i on mouse click jest tym samym co on click; proszę bez zbędnych dyskusji Pomysł fajny, nie mam więcej zastrzeżeń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi