boleknowak 957 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 bCases.tk Otwieraj, zarabiaj, baw się dobrze! Witam! Zrobiłem kolejną stronę WWW. Polega ona na otwieraniu skrzynek jak w grze CS:GO. Co można robić? Otwierać skrzynki Sprzedawać przedmioty Wystawiać przedmioty na rynek Jak się w to gra? Rejestrujesz się na stronie Logujesz się Na start dostajesz 25$ Wybierasz skrzynkę Otwierasz ją Czy to jest darmowe? Tak, gra jest w pełni darmowa. Informacje WWW: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Autor: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Tester: @_kuba300402_Skrzynki będą dodawane, a ew. błędy proszę zgłaszać do twórcy. Pozdrawiam, LosTigeros, FroGiS i bvcz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewald Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Polecam bardzo serdeczenie! Testowałem! Propsuje! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 21 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 @bvcz wiem, poprawione. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bvcz 439 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Teraz, boleknowak napisał: @bvcz wiem, poprawione. Teraz w ogóle nie zabiera gdy nie mam wystarczającej ilości pieniędzy, ale dalej mogę otwierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 21 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 @bvcz już nie. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peridot 510 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Wypadły mi 4 kosy pod rząd boleknowak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vineroy 63 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Średnie to że można swoje itemy kupić xD a tak to fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 21 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 @Vineroy okej, przy najbliższej aktualizacji uwzględnie to. Chciałbym dodatkowo poinformować, że jeśli komuś skończy się kasa to za jakiś czas wprowadze codzienny bonus, więc będzie można dostać ileś $ za darmo. bvcz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vineroy 63 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 3 minuty temu, boleknowak napisał: @Vineroy okej, przy najbliższej aktualizacji uwzględnie to. Chciałbym dodatkowo poinformować, że jeśli komuś skończy się kasa to za jakiś czas wprowadze codzienny bonus, więc będzie można dostać ileś $ za darmo. Okey Ja mam narazie 200$ więc xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Animacja na telefonie jest zbyt szeroka. Stronka fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Skrzynka za 4.16 klik otwórz i zabrało hajs a skrzynka nie chce się otworzyć I tak 2 razy mi zabrało hajs.. Już wiem o co chodzi jak masz np 4.20 kasy i otwierasz skrzynke za 4.16 i juz nie mozesz otworzyć kolejnej to ci nie otwiera a bierze hajs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 U mnie jest ok tylko to co wyżej napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 22 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 42 minuty temu, Jahek napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Jak to się stało? 1 godzinę temu, Addiss9 napisał: Skrzynka za 4.16 klik otwórz i zabrało hajs a skrzynka nie chce się otworzyć To nie jest możliwe. Właśnie odtworzyłem opisaną sytuacje i nie otwiera i nie zabiera jeśli mam mniej niż cena skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 I jest bug w "Rynek" z 2 itemkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroGiS 2 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 Fajna stronka ale fajnie jakbyś dodał jakieś skrzynki za 20$ albo za 100$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 nom .. i jak na tej stronie zarabiać ? xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boleknowak 957 Opublikowano 22 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 11 minut temu, FroGiS napisał: Fajna stronka ale fajnie jakbyś dodał jakieś skrzynki za 20$ albo za 100$ Mówiłem, że z czasem będą się pojawiały nowe skrzynki. 6 minut temu, Addiss9 napisał: nom .. i jak na tej stronie zarabiać ? xdd No otwierasz skrzynkę i potem sprzedajesz przedmiot i masz kasę na nowe skrzynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Addiss9 44 Opublikowano 22 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2017 xd ja w ekwipunku mam już $1174 i tyle pryz sobie 281$Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi