Peridot 507 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Witam Mam problem gdyż pisze plugin i mam 1 problem, nie mogę wstawić kolejnego Stringa do kodu Nie paczać na ten String prefix bo usunięcie jego i tak nie pomaga ... Kod który działa tylko z 1 stringiem: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Config do tego kodu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Kod który nie działa już z 2 stringami: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Config do tego kodu: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Plugin.yml który używam do obu kodów: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! I wiem że piszę plugin na chat ale nie będę go udostępniać, piszę go na własne potrzeby ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GotoFinal 195 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 To ci nie zadziała bo wczytujesz dane z configu zanim go załadujesz, kod zmiennych klasy (np jak masz te String prefix = ....) wywoluje się wraz z stworzeniem instancjo pluginu, a config ładujesz dopiero w onEnable i w saveDefaultConifg, więc ladowanie tych wiadomości musisz też dać tam, zmienne zostawiasz, czyli String prefix;, ale inicjujesz w onEnable pod ladowaniem, prefix = ... Peridot 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 507 Opublikowano 21 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 21 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Peridot 507
Witam
Mam problem gdyż pisze plugin i mam 1 problem, nie mogę wstawić kolejnego Stringa do kodu
Nie paczać na ten String prefix bo usunięcie jego i tak nie pomaga ...
Kod który działa tylko z 1 stringiem:
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Config do tego kodu:
Kod który nie działa już z 2 stringami:
Config do tego kodu:
Plugin.yml który używam do obu kodów:
I wiem że piszę plugin na chat ale nie będę go udostępniać, piszę go na własne potrzeby ...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi