XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Cześć nie wiem czy jest to możliwe dlatego pisze tutaj czy jak GRACZ wejdzie na serwer moze napisac np "Cześć" nie ze on napisze tylko samo po wejsciu np "on join:" jak ktoś nie rozumoe do końca prosze pisać za każda wiadomosc daje LIKE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 on join: send "Czesc" to player Takie coś? Ma do niego pisać czy do całego serwera że gracz wszedł na serwer? XBeTeRR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Oglonie ze on to na czacie napisal ale nw czy ten sposob bd dzialal ale like Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 on join: broadcast "%player% Siema" Może tak XBeTeRR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 To nie bd dzialalo bo gracz ma to wyslac na chat a nie na server raczej sie tego zrobic nie da Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Vineroy 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 on join: broadcast "%displayname% Siema" Może tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Po co spam robisz to nadal wysyla do serveraWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 (edytowane) on join: broadcast "&8%player%: &7Siema wszystkim!" Takie coś? Edytowane 16 czerwca 2017 przez KrejzolekPRO XBeTeRR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Bo jest tak gracz wchodzi na proxy i chodzi mi o to zeby automatycznie je opuscil argumentem ",q" Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka I raczej to nie mozliwe Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 8 minut temu, XBeTeRR napisał: I raczej to nie mozliwe Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Aa.. zabezpieczenie blazinga? Zmień wersje na 1.8, lub zrób tak: on join: set {player::%player%} to true send "Wpisz na chacie: ,q" on chat: if message is ",q": clear {player::%player%} else: if {player::%player%} is set: kick player due to "&7Musisz przepisac ,q." on any move: if {player::%player%} is set: cancel event send "&cPrzepisz na chacie: &6,q&c." XBeTeRR 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Mam tak zrobione tylko @@,q to omija ps lepiej ja mam to zrobinr xdd Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka I to jest osobny chat proxy i nie da sie tego zablokowac Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 huert2007 50 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 on join: execute console command "sudo %player% Czesc! @up na górze ma być c : bez spacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Do zamkniecia sam sobie poradzilemWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel 1 Opublikowano 16 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Ale dobrze też mówił @KrejzolekPRO. 7 godzin temu, KrejzolekPRO napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! To pomoże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 16 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 czerwca 2017 Nie rob spamu to nie dziala do zamknieciaWysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcel 1 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Dobra sora, że sie wypowiem, nie chce nabijac ale: Może powiesz jak to zrobiłeś? żeby inni gracze już nie musieli pisać postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 XBeTeRR 63 Opublikowano 17 czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Juz nie wazne bo i tak jest update proxy i tego sie sie zabespieczyc bo zablokowalem to w 100% i synx musial zareagowac Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 17 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 czerwca 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
XBeTeRR 63
Cześć nie wiem czy jest to możliwe dlatego pisze tutaj czy jak GRACZ wejdzie na serwer moze napisac np "Cześć" nie ze on napisze tylko samo po wejsciu np "on join:" jak ktoś nie rozumoe do końca prosze pisać za każda wiadomosc daje LIKE
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi