Kebabixtojaa 1 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Wiec tak jak w temacie ! Pytanie lub prośba jest możliwość zrobienia sidebara pod funnyguilds żeby po prawej stronie pisaly zgony zabojstwa pkt i wgl jest taka możliwość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 30 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 maja 2017 Po co robić to pod funnyguilds? Normalnie robisz sidebar który ma tam pokazane te wartości( NO CHYBA, ŻE W AKTUALIZACJI SERWERA TO ROBISZ, TO LIPA) Bo tak to wiadomo, gracz będzie miał np tu 0, i tu. nabije 5 to będzie miał tu 5 i tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kebabixtojaa 1 Opublikowano 31 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 18 godzin temu, ByczekTV napisał: Po co robić to pod funnyguilds? Normalnie robisz sidebar który ma tam pokazane te wartości( NO CHYBA, ŻE W AKTUALIZACJI SERWERA TO ROBISZ, TO LIPA) Bo tak to wiadomo, gracz będzie miał np tu 0, i tu. nabije 5 to będzie miał tu 5 i tu. chodzi mi żeby wyswietlał się ranking gracza z funnyguildsow i zgony, zabójstwa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 3 godziny temu, Kebabixtojaa napisał: chodzi mi żeby wyswietlał się ranking gracza z funnyguildsow i zgony, zabójstwa... Chyba nie ma zmiennej pokazującej miejsce gracza, ale jest pokazująca punkty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 598 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 3 minuty temu, ByczekTV napisał: Chyba nie ma zmiennej pokazującej miejsce gracza, ale jest pokazująca punkty Można zaimportować odpowiednie package z funnyguilds i podpiąć je pod jakiś plugin dodający sidebara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 31 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 3 minuty temu, KrejzolekPRO napisał: Można zaimportować odpowiednie package z funnyguilds i podpiąć je pod jakiś plugin dodający sidebara. Niby można, ale autor tematu nie wygląda mi na kogoś, co aż tak jest zagłębiony " w te sprawy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kebabixtojaa 1 Opublikowano 31 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 31 maja 2017 Godzinę temu, KrejzolekPRO napisał: Można zaimportować odpowiednie package z funnyguilds i podpiąć je pod jakiś plugin dodający sidebara. wytłumaczyłbyś głebiej jak to wykonac bo jestem troche nie w temacie, dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kebabixtojaa 1
Wiec tak jak w temacie
! Pytanie lub prośba jest możliwość zrobienia sidebara pod funnyguilds żeby po prawej stronie pisaly zgony zabojstwa pkt i wgl jest taka możliwość?
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi