bedboii 0 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 Powie ktoś jaki błąd popełniłem? (w skrypcie chodzi o to by po dolaczeniu gracz dostawal kompass który po klinięciu wyświetla gui) on join: wait 2 ticks give 1 compass to player on rightclick with compass: wait 1 ticks open chest with 1 rows named "&2Iksde" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lizz0r 2 Opublikowano 24 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 24 maja 2017 on join: give 1 compass to the player on rightclick with compass: wait 2 tick open chest with 1 rows named "&2Iksde" to player Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 (edytowane) on join: wait 1 tick give 1 compass named "&2Iksde" to player on rightclick: player's tool is a compass: name of player's tool is "&2Iksde": wait 1 ticks open chest with 1 rows named "&2Iksde" to player Troszkę ulepszyłem xD. Edytowane 25 maja 2017 przez Polski Sześcian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
bedboii 0
Powie ktoś jaki błąd popełniłem?
(w skrypcie chodzi o to by po dolaczeniu gracz dostawal kompass który po klinięciu wyświetla gui)
on join: wait 2 ticks give 1 compass to player on rightclick with compass: wait 1 ticks open chest with 1 rows named "&2Iksde" to player
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi