Nieaktywny Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Witam. potrzebuję skrypt co by banował DANY nick, IP itp. coś w stylu BlackLista piszę się np. : /Blacklist nick powód po każdym wejściu na serwer ( nick, ip) dostanie od razu bana z powodem BLACKLISTA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jahumen 293 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 Genialny pomysł, zbanujesz nick jahumen - zapisze się moje ip. Gdy wejdę na Twoim nicku moje ip zostanie odczytane i dostaniesz blokadę. Polski Sześcian 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 22 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 22 maja 2017 (edytowane) command /blacklist [<player>] [<text>]: permission: blacklist.cmd permission message: &cNie masz uprawnien. trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: add arg 1's ip to {ip::*} ban player due to "%coloured arg 2%" set {powod::%player's ip%} to "%coloured arg 2%" loop all players: if loop-player's ip is arg 1's ip: ban loop-player due to "%coloured arg 2%" on connect: loop {ip::*}: if player's ip is loop-value: ban player due to "&cNa to konto zastala nalozona blacklista%nl%Powod: %{powod::%player's ip%}%" Łap Uprawnienie: blacklist.cmd Edytowane 22 maja 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 25 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 25 maja 2017 Dnia 22.05.2017 o 15:43, jahumen napisał: Genialny pomysł, zbanujesz nick jahumen - zapisze się moje ip. Gdy wejdę na Twoim nicku moje ip zostanie odczytane i dostaniesz blokadę. bardzo mi miło że tak myślisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam.
potrzebuję skrypt co by banował DANY nick, IP itp.
coś w stylu BlackLista piszę się np. :
/Blacklist nick powód
po każdym wejściu na serwer ( nick, ip) dostanie od razu bana z powodem BLACKLISTA
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi