Xyrusek 7 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Witam mam skrypt na gamemode w gui. Lecz napotkałem problem z zmienianiem gamemode dla innego gracza.Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wcześniej też jest kod, lecz nie chce go udostępniać, ponieważ wiem że on nic nie zmieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ByczekTV 95 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 wszędzie gdzie jest: [set player's gamemode... zamień na: [execute console command "gamemode [gm] %player%"] chyba, że gracz normalnie ma permisję, czyli np ta komenda na gamemode w gui ma być dla administracji, i ta administracja ma uprawnienie do gamemode'a, to najprostszy sposób: [execute player command "gamemode [gm]"] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Zamień [set players's gamemode to tuwpisztentrybgrycobył] na [set the gamemode of the player to tuwpisztentrybgrycobył]Pomogłem? Liczę na like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xyrusek 7
Witam mam skrypt na gamemode w gui. Lecz napotkałem problem z zmienianiem gamemode dla innego gracza.
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Wcześniej też jest kod, lecz nie chce go udostępniać, ponieważ wiem że on nic nie zmieni
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi