Skocz do zawartości

LvSprawdz - Skrypt na sprawdzanie graczy.

Rekomendowane odpowiedzi

LvSprawdz

Lista:

1.Krotki opis

2.Komendy i permisje

3.Link

1

W skrócie: Skrypt na sprawdzanie graczy. Podobny jak na wielu serwerach ale pisalem go samemu. Staralem sie zeby dobrze wygladal i byl czytelny :)

Jest to mój pierwszy udostępniony i moim zdaniem bez błędów skrypt. Jeżeli takowe znajdziecie prosze mi napisać :)

2

Spoiler

/sprawdzam - Pokazuje wszystkie komendy do sprawdzania (lvcore.sprawdzanie.pomoc)

/pokoj sprawdzanie - Ustawia pokoj dla sprawdzanych graczy (lvcore.sprawdzanie.pokoj.ustaw)

/pokoj oczyszczony - Ustawia pokoj dla oczyszczonych graczy (lvcore.sprawdzanie.pokoj.ustaw)

/czysty <nick> - Oczyszcza gracza z zarzutów (lvcore.sprawdzanie.czysty)

/wz <nick> - Wzywa gracza na sprawdzanie (lvcore.sprawdzanie.wezwij)

/bw <nick> - Zabija+Banuje gracza za brak wspolpracy (lvcore.sprawdzanie.brakwspolpracy) [ban 15 dni]

/hack <nick> - Zabija+Banuje gracza za hacki (lvcore.sprawdzanie.hacki) [ban 15 dni]

/log <nick> -  Banuje gracza za logout (lvcore.sprawdzanie.logout) [ban perm]

/przyznanie <nick> - Banuje gracza za przyznanie sie (lvcore.sprawdzanie.przyznanie) [ban 5 dni]

3

Linkacz:

Edytowane przez Wojciu
Brak informacji o czasie banu za przyznanie sie
https://skript.pl/temat/18511-lvsprawdz-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/

Linijka 75

broadcast " &8» &7Brak WspolPracy = &cBan na 15 dni"

Bardzo mnie to zabolało... O ile jakoś mogę z trudem zdzierżyć fakt że niektórzy nieucy piszą wszystkie słowa w zdaniu z dużej litery, to ten zapis słowa współpraca mnie bardzo zabolał.

a skrypt nie wnosi nic nowego, taki sam jakich wiele. Kiepsko.

https://skript.pl/temat/18511-lvsprawdz-skrypt-na-sprawdzanie-graczy/#findComment-126488