sworip 50 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 Witam! nie tak dawno zacząłem pisać pewien sk ale nwm co w nim jest nie tak i jak mam to zrobić ma działać mniej więcej tak: /sedzia zacznij - zaczyna się rozprawa i teleportuje wszystkich graczy którzy maja zmienna na true /sedzia koniec - teleportuje wszystkich graczy ze zmienną na true na spawn /sedzia wyrzuc - wyrzuca gracza na spawn (tylko jednego) /sediza ignor - ustawia graczowi zmienna na false kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 A co dokładnie nie działa? Nie teleportuje czy o co chodzi? Do tego linijka 34 - zamiast: if {ignor::%player%} is true: to ma być tak: if {ignor::%loop-player%} is true: //łączę @Krzychu2016 używaj opcji edytuj ~Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 14 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 2 minuty temu, Krzychu2016 napisał: A co dokładnie nie działa? Nie teleportuje czy o co chodzi? nwm jak zrobić wyrzucenie i teleportacje też nie do końca działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzychu2016 59 Opublikowano 14 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 (edytowane) do tego wyrzucenie - jest bład - linijka 57 (ostatnia) zamiast: set {ignor::%player%} to false to ma być: set {ignor::%arg 2%} to false Reszta chyba jest Okej więc liczę na like Własnie zapomniałem o wyrzucaniu: zamiast tego: (linjka 51 i 52) teleport to arg 2 {spawn::spawn} send "{@tag} &cZostales wyrzucony z rozprawy!" to loop-player ma być: teleport arg 2 parsed as a player to {spawn::spawn} send "{@tag} &cZostales wyrzucony z rozprawy!" to arg 2 parsed as a player i teraz jest dobrze //łączę @Krzychu2016 używaj opcji edytuj ~Dragon Edytowane 14 maja 2017 przez Krzychu2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 14 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 maja 2017 teleport arg 2 parsed as a player to {spawn::spawn} send "{@tag} &cZostales wyrzucony z rozprawy!" to arg 2 parsed as a player Nie działa i jeszcze teleport all player to {spawn::spawn} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! nie tak dawno zacząłem pisać pewien sk ale nwm co w nim jest nie tak i jak mam to zrobić
ma działać mniej więcej tak:
/sedzia zacznij - zaczyna się rozprawa i teleportuje wszystkich graczy którzy maja zmienna na true
/sedzia koniec - teleportuje wszystkich graczy ze zmienną na true na spawn
/sedzia wyrzuc - wyrzuca gracza na spawn (tylko jednego)
/sediza ignor - ustawia graczowi zmienna na false
kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi