sworip 50 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Witam mam pytanie czy można zablokować wiadomość wyświetlaną na chacie w sk aby się nie wyświetlała? Z góry dziękuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Chodzi ci żeby wiadomość "wysyłana" na czat nie została wysłana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 13 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 1 minutę temu, heyn napisał: Chodzi ci żeby wiadomość "wysyłana" na czat nie została wysłana? tak np jak ktoś napisze lub konsola wiadomość cześć lub inną to ją blokuje i nic się nie wyświetla na chacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 on chat: cancel event #Do usług Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 13 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Teraz, heyn napisał: on chat: cancel event #Do usług tylko mi chodzi o konkretną wiadomość a nie wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heyn 46 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 (edytowane) aha on chat: if message is #Twoja Wiadomosc#: cancel event nie testowałem, powinno działać @edit by nie napełniac postów: @down chyba z " " Edytowane 13 maja 2017 przez heyn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 13 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 23 minuty temu, heyn napisał: aha on chat: if message is #Twoja Wiadomosc#: cancel event nie testowałem, powinno działać jeszcze pytanko ta twoja wiadomość to w " "? Dzięki działa temat do zamknięcia // @sworip na przyszłość użyj opcji zgłoś, edytuj i nie spamuj! ~Dragon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1016 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam mam pytanie czy można zablokować wiadomość wyświetlaną na chacie w sk aby się nie wyświetlała? Z góry dziękuje
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi