gnomsy 53 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Witam, ja zmienić wersję serwera z 1.7.10, na 1.7-1.8? Ponieważ nie mam takiego wyboru w aktualizacjach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Takiej wersji po prostu nie ma. Jeśli się nie mylę (a mylę się prawie na pewno) od przeskoku między wersjami jest ProtocolLib, a od przeskoku między serwerami BungeeCord. Nie ma więc opcji, że będzie taka wersja silnika; po prostu to na ogół jest tak, że serwer jest na 1.7, a wyższe wersje mają dostęp bez komponentów z nich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 13 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gnomsy 53 Opublikowano 13 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 maja 2017 4 godziny temu, PoweredDragon napisał: Takiej wersji po prostu nie ma. Jeśli się nie mylę (a mylę się prawie na pewno) od przeskoku między wersjami jest ProtocolLib, a od przeskoku między serwerami BungeeCord. Nie ma więc opcji, że będzie taka wersja silnika; po prostu to na ogół jest tak, że serwer jest na 1.7, a wyższe wersje mają dostęp bez komponentów z nich. Chodzi mi o to, żeby gracze wbijali z wersji 1.7 jak i 1.8. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Usunięty#3468 229 Opublikowano 15 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 maja 2017 Dnia 13.05.2017 o 14:23, gnomsy napisał: Chodzi mi o to, żeby gracze wbijali z wersji 1.7 jak i 1.8. pobierz spigot 1.7.10 ph @PoweredDragon protocolsupport nie lib Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 94 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Ten silnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
gnomsy 53
Witam, ja zmienić wersję serwera z 1.7.10, na 1.7-1.8? Ponieważ nie mam takiego wyboru w aktualizacjach
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi