piesio98 13 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Prosto i zwięźle ...Jak zrobić aby np. 2 argument ma być numeryczny Bo mam komende w skrypcie i chcę aby 2 argument był tylko liczbowy. Dałem <number> ale wyskakuje unknown command... , zero błędów w skrypcie. Odrazu mówię, że nie używam dodatków, gdyż mam wersje 1.5 coś w ten desen ? command /daj <text> <number>: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 daj integer zamiast number piesio98 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Lizak3 10 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) Command /daj 《text》 《integer》: //Edit norbi szybszy 50 sekund Tapatalk zjadło to co w pojedynczych ukosnikach Edytowane 27 lipca 2014 przez Lizak3 piesio98 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
piesio98 13
Prosto i zwięźle ...
Jak zrobić aby np. 2 argument ma być numeryczny
Bo mam komende w skrypcie i chcę aby 2 argument był tylko liczbowy. Dałem <number> ale wyskakuje unknown command... , zero błędów w skrypcie. Odrazu mówię, że nie używam dodatków, gdyż mam wersje 1.5
coś w ten desen ?
command /daj <text> <number>:
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi