Skocz do zawartości

MCRUST - Dyskusja o spooku

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, K0dziakOfSky napisał:

@bopke programista oszust chcę 500 więc...

Kto go tam wie. Jeżeli ktoś coś zrobi i potem sprzedaje wielu osobom to jednostkowo sprzeda taniej niż gdyby miał brać pieniądze za coś co zrobi na wyłączność i dostanie zapłatę raz. A tak na wyłączność jest w Twoim interesie bo inaczej jak zacznie sprzedawać to samo innym to wyrośnie kilka identycznych serwerów a statystycznego gracza nie obchodzi który serwer był wcześniej.

Edytowane przez bopke
https://skript.pl/temat/18403-mcrust-dyskusja-o-spooku/#findComment-125628

Mój kolega chciał od niego kupić nanoRusta (tak nazywa się plugin) a spook aby mój kolega mu zaufał napisał żeby spytał się osób które od niego kupiły już plugin. A widział ktoś aby powstał nowy serwer? Bo ja raczej nie...

https://skript.pl/temat/18403-mcrust-dyskusja-o-spooku/#findComment-125630

To może się ja wypowiem jak juz znalazlem ten post....

Pierw ta osoba

@K0dziakOfSky 

Wiec mowisz że oszukuje gdy ktos kupuje? No dziwne nigdy tego nie zrobilem wiec moge spokojnie powiedziec ze mozesz dac mi dowody mojego oszustwa. Ludzie kupywali pluginy NIE na rusta tylko np: kity w gui, skrzynki, statystki w gui, sklepy itp. 

Cena jest mala tak serio po prostu tak napisalem bo i tak jestem pewien ze nikt z was nie ma na ten plugin pieniedzy. Wiesz nwm jak u innych osob ale ja pierw otrzymuje zaplate a pozniej daje link i haslo do pobrania danego pluginu.

Teraz Ty :D

@Wizzard

Zgodze sie wiekszosc rzeczy ktore tworze sa pod "bukkita", jednak reszty prac nie publikuje zreszta jak wiekszosc rzeczy ktore robie. Kiedys jak cos fajnego to mozeee... I odnoscnie ceny pluginu (na rusta) cena jest tak po prostu powiedziana i tak dla 99% ludzi za duza wiec mam pewnosc ze nikt nie kupi :)

Oooo niee i Ty
@bopke

Wiesz jestem pewien ze nawet jesli sprzedam plugin to serwer ktory postawi typowy 12 latek bedzie znajdowal sie na ender***** czy innym hostingu ktory sie nie nadaje, braknie reszte pluginow na serwer lub nie beda w stanie poradzic sobie z innymi rzeczami (nie zwiazanymi z pluginem na rusta).

I wisienka na torcie :D
@
EspaniololxPl
Slyszalem ze juz znalazles "programiste" ktory wykona Ci ten plugin za 50zl ( tak mi pisales na fb ) wiec czekam bo moze i ja go kupie zeby sie nie meczyc z dodawaniem kolejnych rzeczy jak i poprawianiem bledow.

Czekam na to jak bede wyzywany od oszustow itp. bo to jest oczywiste. Jak ktos chetny moze ze mna pogadac na ts3 serwera nooo lub jak ja posiada jeszcze cos takego jak "gadugadu" , moje to gg: 48539787
SORKI ZA BRAKI W ZNAKACH, BLEDY itp. to jest szybko moze pozniej poprawie jak nie zapomne :D

https://skript.pl/temat/18403-mcrust-dyskusja-o-spooku/#findComment-125834

• Szifter zablokował(a) ten temat
Nieaktywny
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...