command /drop:
aliases: stone, kamien
trigger:
open chest with 3 rows named "&7[&6in&fCraft&7] Drop" to player
wait 1 tick
format slot 0 of player with 1 of diamond named "&7Diament" with lore "&7» &6Szansa: &7{@szansa0_diamond}%%||&7» &6Drop: &7%{diamonddrop.%player%}%" to run [execute player command "diax"]
command /diax:
trigger:
if {diamonddrop.%player%} is true:
set {diamonddrop.%player%} to false
send "&cDIAX OFFa"
else if {diamonddrop.%player%} is false:
set {diamonddrop.%player%} to true
send "&aDIAX ON a"
Mam taki kod i chcę aby ładnie wyglądała linijka drop czyli nie tak jak teraz Drop: false tylko chcę przerobić na Drop : &aON
Pytanie
DeLajt 15
command /drop: aliases: stone, kamien trigger: open chest with 3 rows named "&7[&6in&fCraft&7] Drop" to player wait 1 tick format slot 0 of player with 1 of diamond named "&7Diament" with lore "&7» &6Szansa: &7{@szansa0_diamond}%%||&7» &6Drop: &7%{diamonddrop.%player%}%" to run [execute player command "diax"]command /diax: trigger: if {diamonddrop.%player%} is true: set {diamonddrop.%player%} to false send "&cDIAX OFFa" else if {diamonddrop.%player%} is false: set {diamonddrop.%player%} to true send "&aDIAX ON a"Mam taki kod i chcę aby ładnie wyglądała linijka drop czyli nie tak jak teraz Drop: false tylko chcę przerobić na Drop : &aON
Macie jakiś pomysł?
https://skript.pl/temat/18207-zmiana-true-false-na-on-off/Udostępnij na innych stronach
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi