Peridot 506 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Witam jest taki event w skript "on portal enter" i chodzi mi oto czy da się sprawdzić jaki to rodzaj portalu ? Chodzi mi o portal netherowy i endowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 world will be nether: #coś tam ew. zamiast end i nether musisz użyć nazw folderów ze światami A jak nie, nie wiem czy w portal enter, ale możesz sprawdzić event on portal w którym na pewno te former/future state (sprawdź doc) zadziała, ale on chyba aktywuje się przy teleportacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 506 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 no właśnie przy teleportacji mi nie jest potrzebne ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2017 Możesz jeszcze zrobić tak: on portal enter: block at player is 90: send "TO PORTAL DO NETHERU!" else: send "TO PORTAL DO KRESU" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Peridot 506 Opublikowano 2 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2017 dzięki do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Peridot 506
Witam
jest taki event w skript "on portal enter" i chodzi mi oto czy da się sprawdzić jaki to rodzaj portalu ? Chodzi mi o portal netherowy i endowy 
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi