Mam dzisiaj dla was dość ciężkie (tak myślę) wyzwanie. Chodzi mi o napisanie skryptu który zapamiętywałby ustawienie twojego ekwipunku. Konkretnie chodzi mi o zapisanie informacji o:
- Każdym itemku i odpowiednim mu slocie
- Nazwa i opis (lore) danego przedmiotu
- Enchanty
- Kolor zbroji (o ile użyto)
- Modyfikacje z komendy (np. +20% speed albo -2 attack damage itp)
Komendy:
/pvp [nazwa zestawu] <== Czyści graczowi cały ekwipunek + efekty na nin oraz daje wszystkie itemy z danego zestawy w wybrane sloty [permisja= BRAK PERMISJI]
/pvp ustaw [wybrana nazwa dla nowego zestawu] <== Zapisuje kombinacje seta [permisja= pvp.ustaw]
/pvp zapomnij [wybrany set do usunięcia] <== Usuwa podany zestaw [permisja= pvp.zapomnij]
Pytanie
Oskar1234 3
Mam dzisiaj dla was dość ciężkie (tak myślę) wyzwanie. Chodzi mi o napisanie skryptu który zapamiętywałby ustawienie twojego ekwipunku. Konkretnie chodzi mi o zapisanie informacji o:
- Każdym itemku i odpowiednim mu slocie
- Nazwa i opis (lore) danego przedmiotu
- Enchanty
- Kolor zbroji (o ile użyto)
- Modyfikacje z komendy (np. +20% speed albo -2 attack damage itp)
Komendy:
/pvp [nazwa zestawu] <== Czyści graczowi cały ekwipunek + efekty na nin oraz daje wszystkie itemy z danego zestawy w wybrane sloty [permisja= BRAK PERMISJI]
/pvp ustaw [wybrana nazwa dla nowego zestawu] <== Zapisuje kombinacje seta [permisja= pvp.ustaw]
/pvp zapomnij [wybrany set do usunięcia] <== Usuwa podany zestaw [permisja= pvp.zapomnij]
Zapis informacji w pliku .yml jeśli łaska.
Posiadam pluginy skript + wildskript
Serwer jest pod wersje 1.11.2
Edytowane przez Oskar1234Odnośnik do komentarza
https://skript.pl/temat/18056-sety-na-pvp-1819/Udostępnij na innych stronach
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi