KrejzolekPRO 598 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 (edytowane) Witajcie przybysze, mam pewien problem, gdyż od jakiegoś czasu z stąd ni zowąd na forum przestaje działać scroll, co utrudnia mi poruszanie się na stronie. Dodatkowo na ciemnym stylu 'suwak do zjeżdżania na dół' jest bardzo słabo widoczny. Ktoś może zna przyczynę nie działającego scroll'u? //Edit, na innych stronach niczego podobnego nie doznałem, a mysz jaką używam jest sprawna w 100%. Edytowane 27 kwietnia 2017 przez KrejzolekPRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ixidi 717 Opublikowano 27 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 kwietnia 2017 Też tak mam Wystarczy wyłączyć i włączyć przeglądarkę KrejzolekPRO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Libter 1 602 Opublikowano 28 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 28 maja 2017 Błąd przeglądarki, administracja nie może podjąć w tym kierunku żadnych działań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xVendrome 246 Opublikowano 23 czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 23 czerwca 2018 Nie zauważyłem tego błędu więc prawdopodobnie został naprawiony, gdyby nadal występował proszę o stosowną wiadomość prywatną. Przenoszę do naprawionych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi