sworip 50 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 Witam! Mam do was pytanie gdzie tu są błędy? Bo nie chcę działać Jeszcze jak ktoś by mógł mi dopisać komendę która pokazywała by graczy od najwyższej rangi do najniższej w gui to będę wdzięczny kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 23 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 kwietnia 2017 W evencie 'on death' nie ma gracza. Zamień tam wszystkie %player% na %attacker% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 18 godzin temu, PoweredDragon napisał: W evencie 'on death' nie ma gracza. Zamień tam wszystkie %player% na %attacker% A dało by się zrobić komendę która pokazywała by w gui graczy od najwyższej rangi do najniższej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 Dałoby się to zrobić (po prostu przy wyświetlaniu gui po kolei sprawdzasz wszystkich graczy, którzy grali na serwerze i ich rangi, ustawiasz w kolejności od 26 do 1 ;v) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 24 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 kwietnia 2017 1 minutę temu, PoweredDragon napisał: Dałoby się to zrobić (po prostu przy wyświetlaniu gui po kolei sprawdzasz wszystkich graczy, którzy grali na serwerze i ich rangi, ustawiasz w kolejności od 26 do 1 ;v) Mógł byś to mi napisać ponieważ dopiero zaczynam się lepiej bawić sk i jeszcze wszystkiego nwm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! Mam do was pytanie gdzie tu są błędy? Bo nie chcę działać
Jeszcze jak ktoś by mógł mi dopisać komendę która pokazywała by graczy od najwyższej rangi do najniższej w gui to będę wdzięczny 
kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi