Drake_PL 0 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 Witam, szukam skryptu lub pluginu ,który umożliwia jak: Gonisz gracza rzucasz perłę i daje ci speeda II i masz większą szansę na dobiegniecie do gracza.I chciałbym żeby był jeszcze crafting do tej perełki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iHYOEN 21 Opublikowano 25 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2014 (edytowane) on rightclick holding ender pearl: -apply speed 2 to the player for 30 seconds Myslnik (-) = Tab (Pisze z telefonu :P) Edytowane 25 lipca 2014 przez iHYOEN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drake_PL 0 Opublikowano 26 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 (edytowane) A crafting ? ;/ bo chcę ,żeby normalne perły działały na speeda 2. Edytowane 26 lipca 2014 przez Drake_PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 Daj nam wyglad craftingu to sie zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drake_PL 0 Opublikowano 26 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 ZOZOPOZOZ Z - ZELAZOO - OBSYDIANP - PERŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mati770ka 120 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 on script load: register new shaped recipe for ender pearl named "&aMagiczna Perla" using iron ingot, obsidian, iron ingot, obsidian, ender pearl, obsidian, iron ingot, obsidian, iron ingot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SzymnYo ~ KoYGeR 69 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 No to teraz zeby ta perla z kodu kolegi wyzej dawala speeda nalezy dodac to: on rightclich with ender pearl: name of player's tool is "&aMagiczna Perla": apply speed 2 to player for 5 seconds message "&9Aktywowales &eMagiczna Perle&9! Dostales efekt: &6speex II" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mr. Edgarsz 164 Opublikowano 26 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2014 Dodajcie jeszcze Cancel event bo inaczej perła i tak poleci. + subtract 1 ender pearl named "&aMagiczna Perla" from player inventory żeby usuwało ja bo inaczej będzie mógł używać jej w nieskończoność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iHYOEN 21 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 @upUsuwa się po zużyciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drake_PL 0 Opublikowano 27 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Czyli jaka całość ? on rightclick with ender pearl: name of player's tool is "&aMagiczna Perla": apply speed 2 to player for 5 seconds message "&9Aktywowales &eMagiczna Perle&9! Dostales efekt: &6speex II" Mam tak i chcę ,aby można scraftować tą perłę mam przykład na góże ale nie działa robię tak: on script load: register new shaped recipe for ender pearl named "&aMagiczna Perla" using iron ingot, obsidian, iron ingot, obsidian, ender pearl, obsidian, iron ingot, obsidian, iron ingoton rightclick with ender pearl: name of player's tool is "&aMagiczna Perla": apply speed 2 to player for 5 seconds message "&9Aktywowales &eMagiczna Perle&9! Dostales efekt: &6speex II" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 iHYOEN 21 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 @up Nie rozumiem.Nie działa ci on rightclick with ender pearl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Drake_PL 0 Opublikowano 27 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 Działa ale chcę ,aby miała crafting i ,żeby była inna niż normalne perły nie chce ,aby normalna perła miała efekt speed 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robotinvasion 0 Opublikowano 27 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2014 (edytowane) Działa ale chcę ,aby miała crafting i ,żeby była inna niż normalne perły nie chce ,aby normalna perła miała efekt speed 2.on script load: register new shaped recipe for ender pearl named "&aMagiczna Perla" using iron ingot, obsidian, iron ingot, obsidian, ender pearl, obsidian, iron ingot, obsidian, iron ingotMusisz to jeszcze dodać do swojego .sk: on rightclick with ender pearl: name of player's tool is "&aMagiczna Perla": apply speed 2 to player for 5 seconds send "&9Aktywowales &eMagiczna Perle&9! Dostales efekt: &6speed II" Tak powinno działać ale nwm. Edytowane 28 lipca 2014 przez Robotinvasion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Drake_PL 0
Witam, szukam skryptu lub pluginu ,który umożliwia jak:
Gonisz gracza rzucasz perłę i daje ci speeda II i masz większą szansę na dobiegniecie do gracza.
I chciałbym żeby był jeszcze crafting do tej perełki.
12 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi