sworip 50 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Witam! Zrobiłem własną walute w sk jednak nie działa /monety ponieważ zamiast pisać "Posiadasz 0 monet" to pisze cos takiego "Posiadasz {kasa.sworip} monet" Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? tu macie mały kod (od razu mówię że mam komendę na dodanie tych monet :P) kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 NeXCraft 6 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Zmien {kasa.%player%} na {kasa::%player%} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 KrejzolekPRO 599 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 options: monety: Monety variables: {kasa.%player%} = 0 on first join: set {kasa.%player%} to 0 command /monety: trigger: send "&aPosiadasz &2%{kasa.%player%}% &b{@monety}" stop Jak chcesz pokazać zmienną w wiadomości to musisz ją dać w %%. sworip 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sworip 50 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Dziękuję! Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kurotsuwa 149 Opublikowano 21 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 kwietnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
sworip 50
Witam! Zrobiłem własną walute w sk jednak nie działa /monety ponieważ zamiast pisać
"Posiadasz 0 monet" to pisze cos takiego "Posiadasz {kasa.sworip} monet"
Ktoś ma jakiś pomysł jak to naprawić? tu macie mały kod (od razu mówię że mam komendę na dodanie tych monet :P)
kod: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi