Siema, hej, witam. Mam wyzwanie, dla kogoś, kto ma dużo czasu i może poświęcić go na napisanie skryptu Cave Wars.
Mianowicie - Cave Wars, to hmm.. sporo pisania, więc dam film w spoilerze do rozgrywki. Ogólnie, zapytam najpierw, czy da się takowy skrypt napisać? Jeśli tak - Będzie to kosztować?Na to jestem gotów ( prawie ) Mogę dać kilka podpowiedzi, np. może on wykorzystywać plugin MineResetLite, dzięki któremu można tworzyć kopalnie z różnymi blokami.. Ale.. Nie znam się na skrypcie i nie wiem jakie ma możliwości, z dodatkami np. Czekam na odpowiedzi Jeśli będzie trzeba, opisze mniej więcej na czym ten plugin polega.
Pytanie
Dj_Aktor 2
Siema, hej, witam.
Mam wyzwanie, dla kogoś, kto ma dużo czasu i może poświęcić go na napisanie skryptu Cave Wars.
Mogę dać kilka podpowiedzi, np. może on wykorzystywać plugin MineResetLite, dzięki któremu można tworzyć kopalnie z różnymi blokami.. Ale.. Nie znam się na skrypcie i nie wiem jakie ma możliwości, z dodatkami np. Czekam na odpowiedzi
Jeśli będzie trzeba, opisze mniej więcej na czym ten plugin polega.
Mianowicie - Cave Wars, to hmm.. sporo pisania, więc dam film w spoilerze do rozgrywki. Ogólnie, zapytam najpierw, czy da się takowy skrypt napisać? Jeśli tak - Będzie to kosztować?Na to jestem gotów ( prawie )
Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi