Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Naprawi ktoś ten skrypt żeby był git ? skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 _AvaX_ 294 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Zamiast if arg is set "costam" daj po prostu if arg is "costam" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 (edytowane) wytłumaczysz dokłądniej ? @Quaczi bo if arg is set ćostam mi nic nie mówi XD if arg 1 is not set? Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Whiteyea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 creepek 66 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 33 minuty temu, Whiteyea napisał: wytłumaczysz dokłądniej ? @Quaczi bo if arg is set ćostam mi nic nie mówi XD if arg 1 is not set? Jeśli chcesz sprawdzić czy w ogóle jest ustawione używasz if {cos} is set a jeśli chcesz sprawdzić czy jest na coś konkretnego ustawione to jest if {cos} is "kiełbasa z grila" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Moglibyście mi to skonfigurować ? bo ja tego nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Proszę bardzo: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Liczę na naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 4 minuty temu, mateuszeqq13212 napisał: Proszę bardzo: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Liczę na naj powiedz mi jedno wklejam ten skrypt do notatnika i wpakowuje to do stronki serverowej tam gdzie jest plugin skrypt tak jak z innymi skryptami i mi nie działa czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 jak zapisalaś/eś ten plik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Teraz, mateuszeqq13212 napisał: jak zapisalaś/eś ten plik? tak zapisałem wszystko jak trzeba reloaduje cały server i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mateuszeqq13212 18 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Gdzie zapisałeś ten plik? Pamiętaj końcówka musi być .sk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Whiteyea 1
Naprawi ktoś ten skrypt żeby był git ?
skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi