Whiteyea 1 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 (edytowane) Wie ktoś może dlaczego mi ten skrypt nie działa ? wklejiłem go do notanika z końcówką .sk i nie działą Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Wrzucam na code.skript.pl //Michma1707 //Nazwa tematu ~Myszak Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Nie działa, bo jest źle zrobiony. Tu masz poprawioną wersję (błędów nie ma, ale nie testowałem) Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Whiteyea 1 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 (edytowane) ok dzięki działa a pomożesz z tym ? @PoweredDragon Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!//Drugie pytanie zadaj w osobnym temacie ~Myszak Edytowane 19 kwietnia 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 19 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 kwietnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Whiteyea 1
Wie ktoś może dlaczego mi ten skrypt nie działa ? wklejiłem go do notanika z końcówką .sk i nie działą
Skrypt: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!
Wrzucam na code.skript.pl //Michma1707
Edytowane przez Myszak//Nazwa tematu ~Myszak
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi