xEver1337 1 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Witam, wiem, że tu są bardziej zaawansowani skrypterzy i chciałbym zeby ktoś mi podesłał plugin/skrypt na pisanie komend co pewien czas. Nie chodzi mi o pisanie na chacie co pewien czas tylko o uzywanie komend co pewien czas. Kto pomoże dostaje + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 every <pewien czas>: execute console command "komenda1" execute console command "komenda2" execute console command "komenda3" execute console command "komenda4" execute console command "komenda5" execute console command "komenda6" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xEver1337 1 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Chodziło mi o wszystkie komendy. Jeżeli poprawisz dam ci + a jeżeli się nie da to ok dam ci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Czyli tobie chodzi o cooldown! OK... on command: set {_dif} to difference between {cd::%command%::%player%} and now {_dif} is not <ten czas>: cancel event stop set {cd::%command%::%player%} to now Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xEver1337 1 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 (edytowane) Jak napisze raz ta komende to nie moge juz potem nic pisac... on command: set {_dif} to difference between {cd::%command%::%player%} and now {_dif} is not 5 seconds: cancel event stop set {cd::%command%::%player%} to now Poprawisz lub pomozesz? Edytowane 18 kwietnia 2017 przez xEver1337 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 on command: set {_dif} to difference between {cd::%command%::%player%} and now {_dif} is smaller than 5 seconds: cancel event stop set {cd::%command%::%player%} to now No. Był drobny błąd xEver1337 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 xEver1337 1 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 14 godzin temu, PoweredDragon napisał: on command: set {_dif} to difference between {cd::%command%::%player%} and now {_dif} is smaller than 5 sec Działa + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 18 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2017 Problem został rozwiązany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
xEver1337 1
Witam, wiem, że tu są bardziej zaawansowani skrypterzy i chciałbym zeby ktoś mi podesłał plugin/skrypt na pisanie komend co pewien czas.
Nie chodzi mi o pisanie na chacie co pewien czas tylko o uzywanie komend co pewien czas.
Kto pomoże dostaje +
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi