keszir 6 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 Witam, byl by w stanie ktos mi napisac skrypt lub podpowiedziec jak go napisac. Mianowicie chodzi mi o skrypt na komende ktora stworzy kwadrat z czerwonej welny wokol gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2017 set block under player to red wool loop 2 times: set block loop-number north from player to red wool set block loop-number east from player to red wool set block loop-number west from player to red wool set block loop-number south from player to red wool set block loop-number north 1 east from player to red wool set block loop-number north 1 west from player to red wool set block loop-number south 1 east from player to red wool set block loop-number south 1 west from player to red wool set block loop-number south 2 east from player to red wool set block loop-number south 2 west from player to red wool set block loop-number north 2 east from player to red wool set block loop-number north 2 west from player to red wool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
keszir 6
Witam, byl by w stanie ktos mi napisac skrypt lub podpowiedziec jak go napisac. Mianowicie chodzi mi o skrypt na komende ktora stworzy kwadrat z czerwonej welny wokol gracza.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi