creepek 66 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2017 Witam, Potrzebuje skrypt na serwer lobby. Aby się nie dało otwierać ekwipunku, wiem że jest takie coś jak on inventory open ale wtedy mi też blokuje kompas którym wybieram serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1014 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2017 Pokaż cały kod, to Ci to zrobię, bo tłumaczyć będzie ciężko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ShroN 112 Opublikowano 10 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2017 on inventory open: if inventory name of current inventory of player is "Nazwa GUI z serwerami": else: cancel event Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Jqmey Opublikowano 10 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2017 1 godzinę temu, ShroN napisał: on inventory open: if inventory name of current inventory of player is "Nazwa GUI z serwerami": else: cancel event Nie łatwiej: if inventory name of current inventory of player is not "Nazwa GUI z serwerami": Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
creepek 66
Witam,
Potrzebuje skrypt na serwer lobby.
Aby się nie dało otwierać ekwipunku, wiem że jest takie coś jak on inventory open ale wtedy mi też blokuje kompas którym wybieram serwer
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi