xxanonymousxx 0 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Witajcie jestem nowym użytkownikiem tego forum mam ukończone 17 lat ale teraz o tym nie będę pisał. Jestem w stanie napisać - Profesjonalny plugin na serwer Minecraft / cena 1 pluginu to tylko 20 zł - Profesjonalną stronę pod serwer minecraft / cena 30 - 50 zł w zależności co na niej ma być. Chcesz coś zamówić? Nie ma problemu! Pisz na PW na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usunięty#3468 229 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 czy mozesz zaprezentowac jakis przykladowy autorski plugin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nieaktywny Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Czyli jeżeli chciałbym bardzo rozbudowaną wtyczkę na firmy to tylko 20 zł? Rozumiem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrGoraj 0 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Patrząc na ceny zaczynam być podejrzliwy co do tej "profesjonalności", więc może opublikujesz informacje o jakiś swoich dokonaniach? Wysłane z mojego SM-G800F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DαrϰVεnuς 231 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Aby ktokolwiek skorzystał z twoich usług musisz zdobyć jakiekolwiek zaufanie do swojej osoby.. Dla mnie tymczasem jesteś osobą, która próbuje wyłudzić pieniądze.. 2 posty i nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Impression 139 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 Temat został przeniesiony z Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! do Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! > Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxanonymousxx 0 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 5 godzin temu, Sewer napisał: czy mozesz zaprezentowac jakis przykladowy autorski plugin? Tak oczywiście aktualnie pracuję nad tym projektem: MYCORE.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xFunnyCakee 0 Opublikowano 9 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 kwietnia 2017 To moze stworz jakas strone na ktorej bedzie itemshop aby klient mogl przetestowac uslugi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi