Adonisekk 3 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 (edytowane) Witam mam 2skrypty 1.Ranking 2.Gildie W rankingu nie wiem o co kaman wyswietla mi braki kodu ale okk (moze ktos z was to naprawi c;) Gildie potrzebuje aby ktos dopisal mi aby na chacie kolo nicku byl TAG i Aby na spawnie nie dalo sie zakladac gildi a pozatym wszystko smiga (oba skrypty mozna spokojnie edytowac poniewaz autorzy wyrazili zgode) 1.Ranking = https://code.skript.pl/11skWfpZ 2.Gildie = https://code.skript.pl/11skWfpZ Mam nadzieje ze ktos mi pomoze Edytowane 14 sierpnia 2020 przez xAxee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonFallingCookie Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 (edytowane) 1. Polecam mój skrypt na ranking, odnośnik w sygnaturce2. Jeśli posiadasz na swoim serwerze plugin WorldGuard, wpisz komende /rg flag spawn blocked-cmds g zaloz, gildia zalozzamiast "spawn" wpisz nazwę swojego regionu ze spawnem Edytowane 23 lipca 2014 przez DonFallingCookie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adonisekk 3 Opublikowano 23 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 ale twój skrypt na ranking nie za bardzo mi dziala :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kresrek007 17 Opublikowano 23 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 lipca 2014 (edytowane) Addonisek, "nie działa" za wiele nie mówi. Podaj: - Błędy podczas ładowania skriptu - wersje skript - wersje, nazwę silnika @edit A co do zakładania nq terenie spawnu i tych tagów to mogę ci jutro na pisać. To kilka min roboty :) Edytowane 23 lipca 2014 przez kresrek007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adonisekk 3 Opublikowano 24 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 lipca 2014 (edytowane) @up to nie temat dotyczący skryptu psranking, możesz napisać :D Edytowane 24 lipca 2014 przez Adonisekk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xAxee 1967 Opublikowano 14 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2020 Ten temat został przeniesiony do kosza! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi