Bahbros 11 Opublikowano 6 kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2017 Witam mam pytanie umie ktoś spolszczyć wiadomości w NoCheatPlus Chodzi mi oto żeby pisało na przykład (Nick) ma np. KillAure sprawdź go ! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Polski Sześcian 93 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Na KillAure to ja bym Ci w ogóle polecił nie NCP tylko Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść!. A tak ogólnie ja używam Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! i jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bahbros 11 Opublikowano 17 maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PoweredDragon 1 014 Opublikowano 17 maja 2017 Udostępnij Opublikowano 17 maja 2017 Ten temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Bahbros 11
Witam mam pytanie umie ktoś spolszczyć wiadomości w NoCheatPlus
Chodzi mi oto żeby pisało na przykład
(Nick) ma np. KillAure sprawdź go !
Z góry dzięki!
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi