Nieaktywny Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 Witam. Jak wiecie czy nie wiecie Serwer Mc4u mają nawet fajnego vanisha... Chciałbym żeby vanish umożliwiał komendy : ni : na interakcje z przedmiotami stawianie blocków itp nc : interakcje z Chatem /on - można pisać na chat /off nie można pisać na chacie i sam Vanish/V na znikanie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killerek01 10 Opublikowano 24 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 marca 2017 (edytowane) Nie lepiej wgrać plugin VanishNoPacket? //Formatowanie ~Myszak Edytowane 25 marca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 (edytowane) 13 godzin temu, Killerek01 napisał: Nie lepiej wgrać plugin VanishNoPacket? nie działa mi na serwerze wcale..//Formatowanie w cytacie ~Myszak Edytowane 25 marca 2017 przez Nieaktywny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killerek01 10 Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 Jakieś błędy? Wersja silnika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Nieaktywny Opublikowano 25 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 25 marca 2017 nic w tym stylu... tylko jak mam wgrany do w mc nie działa komenda : /v /vanish dlatego poszukuje skryptu ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Killerek01 10 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 (edytowane) Dnia 25.03.2017 o 13:14, MrVampirPL napisał: nic w tym stylu... tylko jak mam wgrany do w mc nie działa komenda : /v /vanish dlatego poszukuje skryptu ;/ Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Potrzebne pluginy: *SkQuary *Skript+ Skrypt nie jest mój!!!!!//Formatowanie ~Myszak Edytowane 26 marca 2017 przez Myszak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Impression 139 Opublikowano 26 marca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 marca 2017 19 minut temu, Killerek01 napisał: Zarejestruj się lub zaloguj, aby zobaczyć ukrytą treść! Potrzebne pluginy: *SkQuary *Skript+ Skrypt nie jest mój!!!!!//Formatowanie ~Myszak Wstaw skrypt na code.skript.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Nieaktywny
Witam.
Jak wiecie czy nie wiecie Serwer Mc4u mają nawet fajnego vanisha...
Chciałbym żeby vanish umożliwiał komendy :
ni : na interakcje z przedmiotami stawianie blocków itp
nc : interakcje z Chatem /on - można pisać na chat /off nie można pisać na chacie
i sam Vanish/V na znikanie !
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi