Raitone 1 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Da radę zrobić aby zmienną a przypisywało do gracza 1, zmienną b do gracza 2 itd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Norbi 1337 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 set {zmienna.%player%} to "wartosc" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Raitone 1 Opublikowano 21 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 Ale to przypisuje do wartości a ja chcę jak mam 4 graczy to żeby po jednej przypisało do każdego gracza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Juraso 78 Opublikowano 21 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 lipca 2014 set {zmienna} to "%player%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Raitone 1 Opublikowano 22 lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2014 set {zmienna} to "%player%" Matko... To mi przypisze do jednego gracza, chcę żeby przypisywało 4 zmienne do 4 graczy do każdego po jednej.Np. coś takiego: set {zmienna} to %player1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PrzypalonyOmlet 35 Opublikowano 22 lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2014 Jeśli dobrze rozumiem, to możesz użyć listy(wygodniej)add player to {gracze::*}Ale jak ma być dokładnie tak jak w pytaniu, to wstaw gdzieś toon join: add player to {gracze::*}on quit: remove player from {gracze::*}# event loop {gracze::*}: set {zm.%loop-number%} to loop-valueTylko nie wiem jaki to ma sens(pewnie nie zrozumiałem pytania), bo to działałoby dokładnie tak samo jak zwyczajna lista.(np. {gracze::1} = jakiś gracz, {zm.1} = ten sam gracz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Raitone 1
Da radę zrobić aby zmienną a przypisywało do gracza 1, zmienną b do gracza 2 itd?
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi